O primavara chic se cunoaste dupa culori!

Moda primului sezon de tranzitie din an readuce in prim-plan piese si tinute pe cat de elegante pe atat de feminine, si odata cu acestea si o paleta efervescenta de culori. Astfel, ne vom bucura din plin de outfituri rafinate si de o paleta cromatica ce va evidentia atat trendurile sezonului primavara-vara, cat si stiluri increzatoare, pline de energie si de dinamism.

Asa cum Institutul Pantone a decis in luna ianuarie, anul 2019 se afla sub egida nuantei living coral. O culoare eleganta, perfecta pentru un look chic de primavara, coraiul poate fi purtat cu o nuanta apropiata precum caramiziul sau oranjul, dar si cu o piesa alba.

Un stil office modern poate fi obtinut cu ajutorul unei rochii midi corai fara maneci, purtata peste o camasa alba cambrata, in timp ce un look de seara va fi usor de creat prin alegerea unui top corai cu volane. Pentru iubitoarele stilului clasic feminin, sacoul in aceasta nuanta alaturi de o rochie florala in culori deschise poate fi o idee potrivita atat pentru un stil urban, cat si pentru un outfit de serviciu, in timp ce cardiganele din tricot subtire pot completa minunat o tinuta de zi.

corai-alb  corai-caramiziu

corai-franchi-2019  corai-oranj

sacou-corai-sense  cardigan-corai-sense

fusta-corai-sense  rochie-corai-sense

Galbenul, una dintre directiile cromatice care isi reafirma suprematia in tendintele anului 2019, este cu siguranta o culoare imposibil de ignorat. Celebritatile, dar si cele mai populare fashion icons, mizeaza pe rochii galbene elegante pe care le asorteaza cu pantofi albi casual sau eleganti.

Pentru a obtine o tinuta business, de serviciu, combinatia dintre o camasa galbena si o pereche de pantaloni bleumarin este una dintre cele mai sigure optiuni, insa nici duoul format cu negrul clasic nu trebuie omis. Iar daca dorim sa ne asiguram ca vom obtine un look modern, putem miza cu incredere pe bluze galbene cu volane, cu decupaje pe brate sau cu umeri goi.

rochie-galbena  rochie-galbena

camasa-galbena  camasa-galbena

camasa-galbena  bluza-galbena-sense

bluza-galbena-sense  cardigan-galben-sense

Culoarea pe care o asociem cel mai des cu sezonul cald, dar si sezoanele de tranzitie, verdele aduce o nota energica oricarui outfit format. Iar daca in anii trecuti, combinatia rosu-roz a reusit sa se impuna ca o idee controversata de styling, moderna si in acelasi timp glam, in acest an putem opta la fel de corect pe alaturarea pieselor verzi celor de un albastru puternic.

Daca dorim sa aducem verdele crud in tinutele elegante de seara, atunci o rochie midi sau maxi cu volane este optiunea ideala, cromatica si stilul unui astfel de look fiind accentuate prin accesorizarea cu un colier statement multicolor sau prin detalii aurii.

cardigan-verde  fusta-verde

rochie-verde-volane  rochie-verde-volane-sense

Delicat si feminin prin excelenta, rozul este o culoare pe care o putem purta in orice context. In obtinerea unui look casual chic, de zi, stilistii ne recomanda sa mizam pe doua piese in nuante diferite de roz, iar accesorizarea cu o geanta oranj va accentua cromatica feminina a unei astfel de tinute.

Daca dorim sa obtinem un outfit discret, atunci putem opta pentru o a doua piesa ivorie, in accest caz accesoriile bej sau maro fiind ideale pentru evidentierea unui look modern si corect creat.

bluza-roz-pantaloni-roz  bluza-roz-buline

camasa-roz-sense  bluza-roz-sense

O piesa oranj promite sa ne binedispuna si sa invioreze orice tinuta. Fiind foarte usor de asortat atunci cand ne bazam pe un top sau pe o jacheta in aceasta culoare, designerii isi indreapta atentia spre bluze si cardigane oranj, ideale pentru orice iesire sau eveniment.

Un top oranj purtat cu o pereche de pantaloni albi palazzo, asa cum propune TSE, este o combintie stilistica atat moderna, cat si foarte usor de creat. In alegerea unor tinute de birou, jacheta oranj poate schita un outfit corect alaturi de o fusta discret colorata si o camasa alba. Iar daca dorim sa mizam pe suprematia atemporala a stilului clasic, atunci un top oranj si o pereche de pantaloni negri vor compune un duo care va fi imposibil sa ne dezamageasca.

jacheta-bluza-oranj  cardigan-oranj

cardigan-oranj  camasa-oranj-sense

cardigan-tricot-oranj-sense  cardigan-oranj-sense

bluza-oranj-sense  pantaloni-oranj-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.