Chanel Pre-Fall 2017 – noi detalii esentiale

Pentru colectia Chanel Pre-Fall 2017, Karl Lagerfeld a adus in atentia iubitorilor de moda noi detalii care pastreaza eleganta clasica specifica, aducand, in acelasi timp, o tusa efervescenta prin materialele si croiurile alese. Prezentarea care a avut loc la Ritz Paris, reunind pe catwalk nume celebre ale industriei modei, s-a concentrat asupra unei palete de culori predominant neutre si pe contrastul dintre vintage si glam.

Volumul este unul dintre detaliile care a depasit limita clasica a pieselor prezentate, iar manecile si croiul pantalonilor sunt cele mai promitatoare repere. Bluzele sunt ample, manecile de tip clopot, iar pantalonii din piele, catifea sau satinati urmeaza un croi amplu, respectiv bootcut. Totusi, accesorizarea ramane una clasica prin siragurile de perle, bratari si voalete.

chanel-pre-fall-2017-maneci-ample chanel-pre-fall-2017-maneci

chanel-pre-fall-2017-pantalon chanel-pre-fall-2017-pantalon

Pantalonii pana la genunchi si fustele midi descriu in continuare numele Chanel ca un canon al feminitatii clasice, insa accentele moderne nu raman neglijate. Elementul de noutate care frapeaza in noua colectie este alaturarea pieselor sobre, precum jachetele in linii drepte, fustelor sau pantalonilor cu paiete sau cu accente metalice. Colectia nu mai exprima astfel doar un punct de vedere asupra modei, ci inglobeaza o intreaga identitate stilistica.

chanel-pre-fall-2017-alb2 chanel-pre-fall-2017 chanel-pre-fall-2017 chanel-pre-fall-2017

Albul si negrul raman reperele cromatice de baza ale colectiei, insa rosul si auriul condimenteaza pe alocuri catwalk-ul. Costume elegante, rochii cu talia subliniata sau paltoane lungi purtate cu cizme in ton, propunerile Chanel nu urmeaza o directie rigida. Croiul este atat drept cat si cambrat, iar singurul detaliu ce ramane neschimbat este pastrarea echilibrului intre vintage si modern.

chanel-pre-fall-2017- chanel-pre-fall-2017 chanel-pre-fall-2017 chanel-pre-fall-2017-rosu2

Si pentru ca rareori o colectie este prezentata fara o subcolectie florala, Lagerfeld a prezentat de aceasta data elementul floral cu ajutorul extremelor. Rochii dominate de transparente, decolteuri adanci sau costume ori jachete usor cambrate? Imprimeurile si broderiile florale aduc un plus de culoare unei colectii predominant alb-negru, iar colierele chocker preferate in locul siragurilor de perle inclina balanta spre un suflu modern, usor extravagant.

chanel-pre-fall-2017 chanel-pre-fall-2017 chanel-pre-fall-2017- chanel-pre-fall-2017

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.