Detaliile tinutelor office in tendinte

Pentru stilul clasic al tinutelor de birou, orice amanunt poate individualiza, aducand o nota de personalitate. Fie ca este vorba despre un imprimeu, o croiala, o nuanta sau un detaliu stilistic, un outfit in tendinte poate primi o nota chic si moderna pe baza unor repere de baza.

Bluzele si camasile albe cu dungi imbina stilul clasic cu cel relaxat, iar topurile cu un astfel de imprimeu nu necesita o accesorizare bogata. Un sacou colorat, o geanta plic sau accesoriile de maini se afla printre piesele recomandate pentru a intregi tinutele de birou create in jurul bluzei cu dungi. De asemenea, aceste piese au avantajul de a crea efectul unei siluete mai inalte, in cazul topurilor cu dungi verticale, sau a unei siluete mai voluptoase, in cazul dungilor orizontale.

bluza-dungi   bluza-dungi

bluza-dungi  bluza-dungi-sense

Fundele sunt un detaliu feminin si pluseaza prin eleganta. Modelele de bluze sau rochii cu funde ample in zona gulerului sau a decolteului aduc un plus de volum in partea superioara, modelele de dimensiuni mici contribuind printr-o nota stilistica. Bluzele office cu funda pot fi purtate atat cu fuste midi cat si cu pantaloni pentru tinute de birou in trend, iar modelele cu un astfel de detaliu in partea superioara nu necesita o accesorizare in partea superioara.

bluza-funda  bluza-funda

bluza-funda  bluza-funda-sense

Definind cu aceeasi usurinta si stilurile casual, dar si pe cele elegante, imprimeul polka dots poate sculpta orice silueta. Un imprimeu masiv poate plusa prin volume, fiind ideal persoanelor cu o silueta androgina, in timp ce imprimeurile mici pot fi adoptate in garderoba indiferent de silueta. Pentru a completa intr-un stil cat mai personalizat, o rochie dintr-un material gros si un model pe corp poate fi accesorizata in stil de un colier statement. Un model fin, fluid, sau pe care vrem sa il folosim in crearea unui stil cat mai elegant poate fi completat perfect de un colier fin, la baza gatului.

rochie-polka-dots  polkadots

rochie-polka-dots-sense  rochie-polka-dots-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.