In ce combinatii moderne purtam clasica fusta business

Odata cu estomparea limitelor dintre stilurile vestimentare, piesele iconice pentru anumite tinute au devenit mai usor de purtat si de integrat in noi outfituri. Astfel, fusta conica, unul dintre reperele de baza ale unui look office, poate fi acum reprezentativa si pentru un stil glam, elegant, sau chiar casual.

Asortand topuri in anumite croiuri sau cu diverse imprimeuri, putem purta o fusta midi creion in orice context. Pentru un outfit feminin, elegant, combinatia alb-negru este una dintre cele mai potrivite.

Daca alegem o fusta alba sau neagra, atunci un top cu buline in acest contrast va sublinia un look rafinat, efect sporit de materialele fine, vaporoase. Pentru un plus de glam, putem miza pe topuri cu umeri goi si pe o geanta plic sau o pereche de pantofi rosii.

fusta-creion  fusta-creion

fusta-creion  fusta-creion-neagra-sense

Dungile, unul dintre imprimeurile foarte usor de purtat, vor accentua un stil relaxat, chiar si alaturi de o fusta office creion. Putem opta pentru bluze cu un croi lejer, pentru topuri pe corp sau pe modelele tank top specifice sezonului cald.

O combinatie usor de realizat este cea care alatura topul alb-negru cu dungi unei fuste intr-una dintre aceste doua nonculori. Iar accesorizarea va accentua directia stilistica pe care o urmam. O pereche de pantofi cu toc si barete inguste va completa un look elegant minimalist, in timp ce o pereche de pantofi Oxford va descrie minunat un stil modern.

fusta-creion-neagra  fusta-creion-neagra

fusta-creion-neagra  fusta-creion-neagra-sense

Potrivit atat pentru un outfit business, cat si pentru o tinuta eleganta de zi, duoul fusta conica-top satinat emana feminitate si rafinament oriunde am alege sa il purtam. Daca mizam pe o fusta neagra, atunci topul alb satinat poate completa minunat look-ul creat, in timp ce o fusta alba sau in culori deschise poate fi asortata unei bluze roz pal, nude sau corai.

Volanele sau fundele de la decolteu vor sublinia notele feminine inspirate de un astfel de outfit, iar accesoriile trebuie sa respecte aceleasi criterii. Putem alege astfel genti mici sau in linii clasice, pantofi cu toc si bijuterii aurii sau argintii.

fusta-creion  fusta-creion

fusta-creion-sense-roz  fusta-creion-sense-neagra

Atunci cand ne gandim la un tank top, primele imagini care ne vin in minte sunt cele ale zilelor relaxate de weekend si ale tinutelor casual chic ce le descriu. In ultimii ani insa, tendintele ne-au permis sa asortam piesele casual cu cele elegante, iar moda anului 2019 ne incurajeaza sa jonglam cu astfel de outfituri formate dintr-un tank top si o fusta creion.

Pentru a obtine un look modern, intr-un echilibru perfect casual-elegant, putem alege un tank top uni intr-o culoare ce contrasteaza cu nuanta fustei si o geanta in aceeasi culoare sau intr-o cromatica asemanatoare cu a acesteia. De asemenea, putem accesoriza in functie de decolteul topului, pentru o iesire cat mai chic si mai in tendinte: un colier scurt daca alegem un top cu decolteu adanc, sau un colier lung cu pandantiv pentru topurile cu decolteu spre baza gatului.

fusta-creion-neagra  fusta-creion-corai

fusta-creion-dungi  fusta-creion-sense

Tendintele verii 2019 nu ne permit sa neglijam tricoul alb basic, ba chiar ne sugereaza sa il purtam in combinatii cat mai chic. Daca dorim sa cream un outfit pliat pe trendurile acestui sezon, putem asorta tricoul alb unei fuste conice, indiferent de culoarea sau materialul acesteia.

Pe langa un croi relaxat, tricoul alb uni permite o accesorizare versatila. Daca alegem sa il asortam cu o fusta neagra, putem completa tinuta cu o geanta multicolora, in timp ce o fusta conica din piele ne trimite spre genti in culori inchise, din catifea. Un duo care nu va trece neobservat vizeaza outfitul compus dintr-un astfel de tricou si o fusta rosie. Aceasta combinatie glam care poate fi purtata atat intr-un context casual, cat si intr-unul classy, accesorizand cu pantofi colorati si genti mini.

fusta-creion-neagra  fusta-creion-roz

fusta-midi-rosie  fusta-creion-sense-rosie

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.