Top tricotaje FW 2019/20

Toamna si iarna aduc  cele mai trendy si mai confortabile obiecte vestimentare dintre toate: tricotajele. Designerii au folosit tricotajele intr-o varietate de moduri, de la rochii pana la costume. Vei gasi in toate magazinele fashion cel putin o piesa vestimentara tricotata. Insa, trebuie sa fii foarte atenta cand alegi un pulover sau o rochie tricotata, desi  par bune calitativ, multe dintre ele sunt fabricate din fire sintetice, care nu iti vor asigura confortul termic necesar. Studiaza cu atentie compozitia si instructiunile de curatare!

Casmirul este firul de lux al designerilor de tricotaje.  Un pulover de casmir este una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face pentru garderoba ta. Daca doresti sa abordezi o tinuta sport, poti purta un design stil Lanvin, respectiv hanoracul din casmir si alpaca. In cazul in care preferi un stil clasic feminin, iti recomandam puloverele fine din casmir, in nuante basice pastelate, pe care le poti gasi si in colectia Sense de Toamna/Iarna. Asorteaza-le cu pantaloni chino, capri sau cu fuste midi.

Decolteul in V sau turtleneck este in topul preferintelor designerilor pentru FW. Case de moda precum James Perse, Akris sau Bella Freud iti propun pulovere in acest stil, usor de purtat la o garderoba adaptata unui stil de viata contemporan, care presupune confort dar si o anumita eleganta.

 

Puloverul Oversized este in topul preferintelor persoanelor tinere atat ca varsta cat si ca mood general. Case de moda importante, gen Givenchy, Loewe sau Isabel Marant, au introdus in colectiile lor puloverele oversized. Le poti asorta cu fuste scurte sau din piele si o pereche de cizme vintage. Pentru un look office, asorteaza puloverul oversized cu pantaloni clasici sau de inspiratie masculina. O pereche de tocuri vor complimenta perfect tinuta ta pentru birou.

Designerii au ales pentru genul acesta culori puternice si imprimeuri cat mai vizibile, de la cele de inspiratie animaliera pana la variantele clasice, precum cele  geometrice.

Cardiganul din lana este practic si il poti purta in combinatii diverse. Poarta cardiganul in stilul Chloe, cu bluze mulate turtleneck sau cu tricouri si camasi. Daca iti inchizi cardiganul, il poti purta si fara nimic pe dedesubt. Chanel a suprapus cardiganul de lana fina peste o rochie vaporoasa cu model floral, in timp ce Miu Miu a adus in colectia sa FW look-ul format din cardigan si pantaloni scurti de lana, cu imprimeu militar.

Sense iti propune sa alegi in toamna aceasta cardiganele de lana colorata si sa le porti impreuna cu blugi skinny si cizme joase sau tocuri.

 

Seturile din tricot sunt la moda mereu. Daca iti place sa te imbraci comod, ele sunt alegerea potrivita pentru tine. Diane Von Furstenberg, Lauren Manoogian sau Michael Kors au creeat seturi de tricot formate din fusta si bluza, in timp ce Balmain, Handvaerk, Loro Piana au adoptat un stil inspirat din hainele sport.

Alege fire precum alpaca sau casmir pentru a te asigura ca vei fi protejata de frig, chiar si atunci cand temperaturile scad drastic.

Puloverele mulate turtleneck sunt o piesa esentiala pentru fashioniste. Poti purta acest tip de pulover in stil Chloe, cu pantaloni clasici cu talie inalta. Daca vrei sa il porti stil sport casual, inspira-te de la Burberry si combina-l cu pantaloni si incaltaminte sport, impreuna cu o geanta trendy. Pentru o seara in care vrei sa iesi in oras, poti imbraca puloverul turtleneck cu o pereche blugi, o haina de piele si cizme cu toc.

Puloverul cu torsade este o piesa clasica pentru iubitoarele de tricotaje. Sense iti recomanda sa porti genul acesta de pulover cu o fusta pana la genunchi si cizme lungi. Pentru un look vintage, alege sa il mixezi cu o pereche de blugi clasici, o curea supradimensionata si cizme cu toc.

Daca iti place o tinuta bussiness, potrivita iarna, opteaza pentru un look inspirat de I Love Mr Mittens, ce au asortat puloverul cu torsade cu o pereche de pantaloni de inspiratie masculina si shoes sport.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.