15 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul de vacanta: Partea 1

Oficial a inceput sezonul vacantelor si, chiar daca bagajele par un task obositor pe care poate preferi sa il lasi pe ultimul moment, totusi este esential sa iti planifici smart bagajul, ca sa te bucuri de o vacanta fara griji.

Am formulat o lista cu piese pe care trebuie sa le ai in cu tine, pentru a te bucura de o vacanta stree free.

1. Palaria

Palariile nu sunt doar accesorii super chic, ci au si rol de protectie impotriva radiatiilor solare. Sezonul acesta sunt super trendy bucket hats, care se potrivesc perfect atat impreuna cu tinute casul, cat si cu rochii.

O alta varianta de palarie, ce nu trebuie sa iti lipseasca, este cea clasica, cu boruri mari, dintr-un material natural. Arata foarte chic cu o banda contrast sau cu o esarfa colorata.

2. Ochelarii de soare

Un accesoriu care nu trebuie sa ii lipseasca niciunei fashioniste, ochelarii de soare sunt utili in protejarea impotriva ultravioletelor si prevenirea aparitiei timpurii a ridurilor. Vara aceasta se poarta ochelarii in stilul anii ’90, cu rame colorate sau aurii, subtiri si cei tip cateye, dar oversized.

3. Bikinii

In materie de bikini, sezonul acesta se poarta un mix de piese timeless impreuna cu detalii super feminine, precum volane, culori pastelate sau animal prints. Alege formele clasice, care vor mereu in tendinte, dar  incearca sa experimentezi si texturi/forme noi, precum costumele de baie tricotate sau cele care au detalii cu sireturi.

4. Costumul intreg

Daca te cazezi la un hotel cu piscina, este un must sa iti impachetezi si un costum de baie intreg, pe care il poti folosi si ca un body, impreuna cu un pareo, un look perfect pentru cina.

Costumele intregi care se poarta in acest sezon sunt cele cu taieturi interesante si in culori vibrante.

5. Rochia de in

Este o piesa comoda si versatila. Ziua, o poti purta impreuna cu o pereche de sandale si o palarie de soare, iar seara poti sa o asortezi cu platforme cu toc si o jacheta. Alege culori naturale, neutre, usor de asortat.

https://fashionsense.ro/product/8240-rochie-vascoza-cu-in-loren-ivoire
https://fashionsense.ro/product/8241-rochie-vascoza-cu-in-loren-verde

6. Jeansi

Denimul subtire din bumbac este foarte confortabil vara si practic in vacante. Jeansii se potrivesc cu orice, de la topuri fancy si tocuri, pana la tricouri basice.

https://fashionsense.ro/product/9055-jeans-bumbac-sheena-albastru
https://fashionsense.ro/product/9147-pantaloni-bumbac-melanie-alb

7. 2 Topuri Basice

Nu trebuie sa impachetezi toate topurile pe care le ai, chiar daca planuiesti o vacanta prelungita. 2 sunt suficiente, mai ales daca mergi la mare. In plus, iti ramane suficient loc in bagaj, incat sa adaugi topuri cumparate din vacanta 🙂

https://fashionsense.ro/product/9041-bluza-jersey-hellen-alb

8. 2 Topuri de ocazie

Alege modele in culori neutre, dar cu forme interesante si din materiale  luxury. Chiar daca sunt de ocazie, le poti asorta cu o pereche de jeans si sandale fara toc, pentru a le purta si ca ppiee de zi.

https://fashionsense.ro/product/8183-bluza-matase-olivia-orange
https://fashionsense.ro/product/8353-top-matase-rebeca-multicolor

STAY TUNED FOR PART 2 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.