Stii sa porti buline?

Bulinele sunt printul cel mai hot al sezonului. Desi nu sunt nici pe departe o inovatie in moda, totusi reprezinta un print iconic pentru toate fashionistele. Actrite celebre si numeroase personaje din pop culture au purtat tinute memorabile cu buline. Inspira-te din colectiile SS 2020 si poarta printul cu buline intr-un stil clasic contemporan. Nu te limita doar la rochii. Sezonul acesta poarta costume, fuste, pantaloni, palarii sau haine de ploaie cu buline, in toate dimensiunile, formele si culorile. Designerii ne propun sa combinam printurile doots cu piese colorate si cu accesorii gold, supradimensionate. Distreaza-te cu cel mai cool print al verii si ofera o noua energie garderobei tale!

Rochiile colorate cu buline albe sunt chic si te vor duce cu gandul la vacanta. Cele mai trendy culori sunt cele puternice (orange, verde, galben) sau discret feminine (roz prafuit, nude). Cele clasice, in alb si negru, sunt rafinate si trendy. Se potrivesc cu toate varstele si siluetele si cu o multitudine de culori fresh, de primavara.

Pentru a purta bulinele cu stil, alege o rochie cu un tipar contemporan. Fereste-te de cele in stilul pin-up, fiindca se potrivesc mai degraba cu o petrecere tematica decat cu o tinuta stylish de purtat casual. Daca vrei sa o ai o rochie cu buline la birou, alege o forma clasica, cu talia accentuata, optand pentru bulinele albe pe rochia neagra. Se potriveste perfect cu un trench bej sau rosu si tocuri.

Bulinele arata excelent si ca detaliu surprinzator, pentru a anima o tinuta simpla. Rochiile cu detalii trendy  sunt alegerea perfecta pentru un look office. Gulerele feminine sau manecile cu buline arata excelent in combinatie cu rochiile tip little black dress. Poarta tocuri nude si un pardesiu camel si vei avea outfitul perfect de primavara.

Fustele cu buline sunt o alta piesa cool  in primavara aceasta. Cele mai trendy modele sunt cele cambrate, cu lungimea 7/8 si cele plisate, cu volum. Se asorteaza cu topurile uni, intr-o varietate larga de culori, de la negru si alb pana la rosu. Pentru o zi mai chilly de primavara, asorteaza fusta cambrata  cu un pulover uni, oversized. Balerinii sau tocurile kitty heels cu varful ascutit sunt alegerea perfecta.

La o petrecere cu dress code, alege sa fii foarte trendy printr-un costum cu buline, in stilul Dolce& Gabbana. Este un outfit cool dar si formal, care se potriveste in contextul petrecerilor office. Pentru pardesiu si pantofi, alege o varianta uni. Pentru un eveniment de seara accesorizeaza  stilul glamour, specific casei de moda italiene, cu seturi aurii de bijuterii supradimensionate. Daca petrecerea este de zi, atunci alege accesorii minimale care sa nu iti incarce prea mult outfitul.

In general, asociem bulinele cu piese uni ca sa nu incarcam prea mult un outfit, dar pentru vara si primavara aceasta arata excelent impreuna cu printurile florale. Poarta fuste 7/8, cu slit frontal  si print floral, la  topuri albe cu buline negre. O pereche de ankle boots de primavara si o geanta sau o borseta fun sunt completarea perfecta pentru un look relaxat, care iti va aduce aminte de cele mai cool tinute de festival.

Fashionistele stiu ca nu este musai sa porti intr-o tinuta doar un singur timp de buline. Astel, sunt chic combinatiile de la varianta clasica cu top alb si buline negre, impreuna cu o fusta neagra cu buline albe, pana la cele mai fun si nonconformiste asocieri intre printuri cu buline colorate. Inspira-te din OpArt dar si PopArt pentru a intelege cum sa combini piesele cu buline in culori variate. Cele mai trendy combinatii sunt cele intre bulinele galbene pe fond negru impreuna cu piesele albe cu buline negre. Sau asocierea dintre buline negre pe fond roz impreuna cu buline alb cu negru.

Culorile care merg perfect impreuna cu bulinele sunt rosul, nude, alb, maro sau verde. Dar combinatiile posibile nu se limiteaza doar la acestea. Experimenteaza si asorteaza piesele tale favorite cu nuantele tari, foarte trendy in primavara vara 2020.

Pentru o iesire in oras cu prietenele, opteaza pentru rochia cu buline colorate, impreuna cu o geaca de blugi si o pereche de papuci sport. Alege materiale naturale si croiuri lejere, care iti vor asigura un maxim de confort, dar si un efect casual chic outfitului tau . Adauga o pereche de cercei hoops aurii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.