O singura piesa – 3 stiluri diferite

O piesa basic prin care pot fi compuse multiple outfituri in stiluri diferite trebuie sa reprezinte unul dintre punctele centrale din garderoba. Iar bluza cu dungi ramane si in acest an piesa care ajuta cu usurinta la formarea celor mai diverse tinute in stiluri complementare.

Pentru un stil casual, de zi, bluza cu dungi, mai ales intr-o combinatie alb-negru, poate fi purtata cu jachete din denim pentru un stil cu un accent chic frantuzesc, cu jeansi, dar si cu fuste midi. Pentru un plus de feminitate, un sacou intr-o culoare pastel si un colier statement pot completa perfect o tinuta relaxata si moderna.

bluza-dungi  bluza-dungi bluza-dungi 

O tinuta eleganta poate fi formata cu fuste midi ample, cu trench-urile clasice, dar si cu piese albe. Poate fi vorba despre un cardigan alb sau de o pereche de pantaloni si o pereche de pantofi cu toc. In fiecare dintre aceste cazuri, bluza cu dungi alb-negre este piesa de referinta in jurul careia se concentreaza intregul outfit. Un colier din perle sau accesorii argintii sau aurii sunt tusa care definete nota classy a tinutei.

bluza-dungi  bluza-dungi bluza-dungi  bluza-dungi

Stilul office compus cu ajutorul topului in dungi poate fi format cel mai usor cu o pereche de pantaloni negri conici sau cu o fusta midi. Pastrarea cromaticii in alb-negru accentueaza nota office a tinutei, aducandu-i, in acelasi timp, un accent elegant. De asemenea, topurile cu dungi verticale avantajeaza persoanele petite prin iluzia unei siluete mai inalte, in timp ce dungile orizontale pot fi un plus pentru persoanele cu o silueta androgina, adaugand volum in partea superioara.

bluza-dungi  bluza-dungi                 bluza-dungi  bluza-dungi-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.