Sense dezvaluie colectia Early Spring

Piese chic care iti cuceresc inima si te fac sa te iubesti mai mult

 Luna februarie constituie pretextul perfect pentru rasfat si pentru o actualizare a garderobei in acord cu primavara care pare ca anul acesta a fost nerabdatoare sa isi faca simtita prezenta. In preambulul noului sezon, SENSE dezvaluie colectia Early Spring, alcatuita din piese menite sa ofere primele indicii asupra principalelor tendinte fashion, si totodata sa aduca un plus de motivatie pentru a incerca croieli, culori sau tipologii vestimentare noi. Si pentru a-ti reaminti ca meriti sa fii mai cocheta si sa te iubesti mai mult, cu fiecare zi ce trece.

Lejeritate, comfort, culori delicate, materiale usoare si o simplitate perfecta care te face sa savurezi diminetile insorite, bratele de lalele si de frezii, gesturile pline de dragoste ale partenerului si surprizele dulci care insotesc multe asteptatele zile de Valentine’s Day si Dragobete. Intr-o lume in care totul se desfasoara cu o rapiditate uimitoare, shopping-ul devine terapie pura pentru psihic si o delectare in adevaratul sens al cuvantului. SENSE duce sezonul acesta factorul “noutate” la urmatorul nivel, nerezumandu-se doar la lansarea unor modele tentante, ci propunand piese care alcatuiesc o garderoba completa, adaptabila si excelent coordonata cromatic.

De la bluzele si camasile din crep sau vascoza, fustele creion si pantalonii office ¾ care pot fi purtati in aceasta perioada de tranzitie, cu dres mat si pantofi clasici, sau cu ghete inalte, si pana la rochiile cu croi minimalist in A si aer usor retro, sau sacourile ponte potrivite atat cu pantaloni si bluze, cat si cu rochii, colectia SENSE Early Spring, conceputa de designerul Andreea Tincu, invita la diversificare cromatica si la descoperirea unor noi moduri de a intampina primavara vestimentara – imprimeuri florale, paisley, polka dots sau stripes, pastrand aceleasi linii curate specifice brandului.

In afara clasicelor culori neutre, SENSE propune o paleta generoasa de nuante, de la roz pudra, ivoire, brun, camel, galben, oranj si rosu, pana la verde, turquoise, menta si navy. Modelele sunt atat de variate si de expresive, incat exista mari sanse sa alegi ceva neasteptat sau la care poate nu te-ai fi gandit, de indata ce ajungi intr-unul dintre magazinele SENSE din tara. Iar presupunand ca esti adepta rosului de Valentine’s Day sau de Dragobete, poti avea surpriza sa constati ca te atrag mult mai mult de data aceasta tinute “non-tematice”, alcatuite din piese in nuante fine, rafinate si deloc previzibile. De exemplu, o bluza din crep roz pal, cu lurex fin, in asociere cu o pereche de pantaloni camel, o rochie in dungi negre cu roz somon replicat in nuanta sacoului, o bluza din vascoza cu dungi fine din fir metalic argintiu, purtata cu o pereche de pantaloni gri deschis, sau o camasa cu dungi navy, oranj, camel si albe, asortata unei fuste din stofa fina oranj.

 

De asemenea in colectia SENSE Early Spring sunt incluse si jachete tricotate din fir cu casmir, extrem de placute la atingere si potrivite ultimei luni calendaristice de iarna/inceputului de primavara, precum si cateva modele de rochii din catifea fina.

Colectiile SENSE sunt disponibile atat in magazinele fizice din Bucuresti si din tara, cat si in magazinul online www.fashionsense.ro.

No Comments Yet

Comments are closed