Se poarta maro primavara?

  1. Exista o prejudecata, conform careia maroul este o culoare plictisitoare. Exista, insa, un spectru foarte larg de nuante de maro care se potrivesc cu o multitudine de alte culori. Popularitatea culorii maro in noul sezon se datoreaza interesului sporit pentru sustenabilitate si revenirea la materialele care se gasesc in natura. Culoarea maro se poarta in SS 2020 la siluete sexy si elegante. Citeste mai jos cele mai hot moduri in care poti purta maro.

Maroul cel mai trendy sezonul acesta este nuanta dintre deep chocolate si light sand . Se potriveste perfect cu verde, bordeaux, negru si auriu.

Incepe cu un pardesiu maro pentru a incorpora culoarea aceasta in garderoba ta. Albastrul asociat cu un  maro creeaza un look elegant si rafinat. Alege o rochie midi, albastru inchis, la un  pardesiu maro si accesorizeaza cu piese in nuantele pardesiului. Poti adauga o curea, care sa iti evidentieze talia, si o esarfa de matase in nuante nude  pe care o poti purta ca pe un accesoriu chic pentru par.

Daca vrei o tinuta mai practica, poti purta o tinuta all black. Paltonul maro o va completa intr-un mod armonios. Se potrivesc pantofii stiletto nude sau loafers si cerceii maxi in care se combina accentele lemoase cu cele metalice aurii.

Rochiile maro sunt chic si in tendinte. Se poarta formele feminine si sexy, asociate cu nuantele de maro. Astfel, se creeaza un contrast spectaculos intre liniile si culoarea rochiei. Asorteaz-le cu cizme slouch din piele eco de sarpe si accesorii din aur. Poti sa alegi o geanta verde, pentru a adauga o pata de culoare look-ului tau.

Pantalonii maro sunt young si fresh. Poarta-i cu o camasa oversized, cu imprimeu. Adauga un trech coat clasic si o palarie in genul celor de pescar, imprimate cu animal print . Accesorizeaza cu cercei lungi, cu forme geometrice, si cu o pereche de ankle boots.

 

Imprimeurile geometrice maro sunt speciale fiindca poti purta intr-un singur produs o gama vasta de nuante. Primavara aceasta se poarta in mod deosebit imprimeurile inspirate de Op Art. In prezentarea de moda din LA dedicata weekendului premiilor Oscar, Tom Ford a folosit printuri florale inspirate din Op Art, pe care le-a asortat cu cizme colorate si bluze uni.

Poarta bluza/fusta ta favorita cu imprimeuri maro Op Art in combinatie cu piese uni. Accesorizeaza minimal si completeaza cu o geanta mini in una dintre culorile care se regasesc in imprimeu.

O combinatie pe care trebuie sa o incerci in primavara aceasta este maro cu roz pudrat sau fuchsia. Poarta un trench sau un palton maro cu o rochie lejera roz. Pentru o tinuta foarte trendy, alege un trench din piele ecologica de sarpe. Combinatia dintre maro si roz este foarte feminina si este completata perfect de o pereche de balerini sau tocuri cu varful rotund si tocul gros. O alternativa pentru rochie este o fusta cambrata 7/8, roz pudrat si o maleta turtleneck bej.

O alta asociere chic de culori este intre maro si burgundy. Este o combinatie care sugereaza maturitate vestimentara si rafinament. Poarta o pereche de pantaloni cu talie inalta, maro si asorteaza-i cu o bluza sau un pulover burgundy.

 

 

Negrul si maro reprezinta o asociere young si in tendinte. Daca in trecut negrul si maroul impreuna erau un tabu vestimentar, in prezent tot mai multe fashioniste aleg sa asocieze cele doua culori. Poarta piese cu linii clare care combina negrul si maroul intr-un mod dramatic, dar armonios. Cauta rochiile sau trench-urile care au aceasta cromatica sau asorteaza pantalonii maro din piele cu bluzele si camasile negre. Evita imprimeurile sau o varietate mult prea mare de texturi. Cele doua culori impreuna sunt suficiente pentru a capta atentia.

Tinutele monocrome au devenit tot mai populare in ultimii ani si le-am vazut in special in colectia MaxMara SS 2020. Poarta o tinuta all brown de la cizme, accesorii si pana la piesele vestimentare in sine. Asorteaza cu un ruj puternic si un machiaj minimal al ochilor.

Orange-ul este in mod clar culoarea primaverii. Daca este mult prea puternica pentru stilul tau, iti recomand sa o temperezi prin asocierea cu maro. Poti purta o pereche de pantaloni evazati orange, cu un top nude si un pardesiu maro. Completeaza cu o geanta shopping bag maro si tocuri. Poti adauga si cateva bijuterii in nuante de verde, iar look-ul tau de primavara va fi complet.

Daca inca nu te-ai convins ca maroul nu este deloc o culoare plictisitoare, atunci iti recomand sa il asortezi cu piese cu printuri florale sau colorate, de primavara. Poarta o fusta sau o pereche de pantaloni cu print floral impreuna cu un top maro/orange si un palton maro. Vei obtine o tinuta fun si rafinata.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.