Culoare in tinute office

Familiarizate cu tinutele office in nuante inchise sau neutre din sfera alb-negru-gri, trecem de multe ori cu vederea faptul ca dress code-ul pentru outfiturile de birou si-a schimbat foarte mult regulile. Iar acestea sunt acum in avantajul nostru.

Pentru inceput, cel mai usor si mai la indemana punct de bifat este cromatica pe care o putem adapta propriului stil.

Pentru aceasta toamna, piesele galben-mustar sunt o alegere inspirata, aceasta fiind o nuanta calda, usor de asortat, si parte din culorile stabilite de stilisti pentru acest sezon. Poate fi purtata cu usurinta alaturi de alb sau negru, iar pentru si mai multa culoare, o piesa bleu sau bleumarin intregeste tinuta. Pantofii sau geanta cu detalii rosii sau bordeaux inlocuieste foarte usor orice alta accesorizare.

bluza-mustar mustar6 bluza-mustar-fashionsense fusta-mustar-fashionsense

Daca nu dorim sa ne abatem foarte mult de la culorile clasice, dar nici sa ramanem prizioniere non-culorilor, bleumarinul este solutia de mijloc. De preferat sa evitam asortarea cu negrul care neutralizeaza nuanta, nu trebuie sa scoatem din calcul cea de-a doua non-culoare. Albul! Acesta il evidentiaza, amintind de tenta fresh a stilului navy, iar detaliile in nuante de galben pot reprezenta foarte corect cea de-a doua culoare a outfitului.

sacou-bleumarin sacou-bleumarin-fashionsensepantaloni-bleumarin pantaloni-bleumarin-fashionsense

Rosul nu este numit intamplator culoarea succesului. De la nuantele calde, corai, la cele mai reci, aceasta nuanta garanteaza un boost de incredere si nu trebuie exclusa din tinutele de serviciu. Bejul si albastrul deschis ajuta nuantele calde de rosu, in timp ce negrul valideaza puterea unui outfit intr-o nuanta rece. Pastrand un croi midi al fustelor sau al rochiilor si un model clasic, putem introduce fara probleme rosul in garderoba office pentru zilele in care vrem sa incepem ziua la serviciu cu garantia succesului.

rochie-rosie rosu3 rochie-rosie rochie-rosie-fashionsense

Violetul, culoarea regala, trebuie adusa in acest sezon in cat mai multe dintre tinute, iar acestea trebuie sa includa cel putin un outfit office. Sacoul, cu sau fara revere, clasic, cambrat sau de tip bolero este o piesa care ne asigura ca nicio zi de serviciu nu va fi anosta sau lipsita de culoare, in timp ce o fusta midi conica pune instant in umbra orice alta abordare a stylingului. Fiind o culoare pe cat de subtila pe atat de puternica, cu un statut elegant recunoscut, accesorizarea pe masura este necesara: un colier simplu, dar oversized poate fi o idee inspirata.

sacou-burgund sacou-burgundfusta-violet-fashionsense  sacou-violet-fashionsense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.