Regulament Cu drag, din Romania

 

Articolul 1 – Organizatorul si Regulamentul oficial al Campaniei

Campania este organizata de S.C. CAREMIL S.R.L. cu sediul in Str. Prof.Dumitru Martinas, nr.6, Roman, judetul Neamt.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari. Regulamentul Campaniei este disponibil in magazinele Sense si pe www.blog.fashionsense.ro .

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii. 

Art.2.1. Campania se desfasoara in perioada 30.11-06.12.2016 in magazinele Sense si online, pe www.fashionsense.ro

 

Articolul 3 – Dreptul si conditiile de participare

Art.3.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza rochii de zi din colectia toamna-iarna 2016/2017.

 

Articolul 4. – Mecanismul campaniei

Art.4.1. In perioada 30.11-06.12.2016 Organizatorul va acorda tuturor persoanelor care achizitioneaza rochii de zi din colectia noua un discount de 20% din pretul initial.

Art.4.2. Discountul nu se aplica produselor care beneficiaza de alte reduceri si nu se cumuleaza cu alte campanii promotionale. Discountul nu se aplica rochiilor tricotate sau rochiilor din colectia Sense Limited Edition.

Discountul se aplica la casele de marcat.

 

Atentionari speciale:

Produsele achizitionate in cadrul campaniilor promotionale nu se pot returna decat in cazul neconformitatii produsului, situatie detaliata in „Certificatul de garantie” emis de catre Organizator. In situatia in care cumparatorul solicita inlocuirea produsului din alte motive, produsul inlocuit acesta nu va mai beneficia de reducerea prevazuta in cadrul campaniei promotionale.

 

Articolul 6. Informarea publicului 

Art.6.1. Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare in magazinele Sense si pe pagina www.blog.fashionsense.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

 

Art. 7. Intreruperea Campaniei

 

Art.7.1. Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul paginii www.blog.fashionsense.ro si semnalizare in magazin.

 

 

Art. 8. Litigii

 

Art.8.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.