Pregatiri pentru vara in 5 pasi

Nicio iubitoare de moda nu va crede vreodata ca sarcina intregirii garderobei poate fi cu adevarat incheiata. Cu atat mai mult in sezonul estival. Modelele mereu noi si ideile de fiecare data inspirationale o transforma constant intr-un scop imposibil de atins. Iar acest lucru…nu poate decat sa ne bucure!

Totusi, indiferent de numarul pieselor vestimentare de pe lista de cumparaturi, trebuie sa ne asiguram ca vara aceasta vom bifa cu mandrie cel putin 5. Acele cinci articole care ne vor prezenta drept femei moderne, la curent cu noutatile si pregatite pentru asortari cat mai inedite.

Dungile sunt unul dintre imprimeurile asupra carora ne atintim mereu privirea, iar ideile de styling provenite de la cele mai cunoscute fashion icons ne incurajeaza sa o facem in continuare. Topurile cu imprimeu in dungi le putem purta in tinute lejere cu jeansi sau fuste casual, dar si in outfituri demne de o fashionista pregatita sa adopte cele mai indraznete combinatii: un tricou in dungi alaturi de un sacou chic si o pereche de pantaloni colorati.

dungi4 dungi2

CA3827 MODEL FATA 1  CA3780 MODEL FATA 1

In aceasta vara, fusta ideala este midi, intr-un croi fluid sau cu pliuri si intr-o nuanta puternica. Taylor Swift propunere varianta unui look foarte feminin, cu o bluza uni si o geanta de dimensiuni mici, in timp ce Kate Hudson ne arata cum sa o includem intr-un outfit elegant. Doua nuante de verde si o atitudine increzatoare; nicio combinatie mai in trend!

fusta2 fusta4 fusta3

CA3851 VERNIL MODEL FATA 1 CA3805 VERDE MODEL FATA 1

Un pantalon casual poate face orice zi torida de vara mai confortabila, iar un imprimeu in buline o poate transforma intr-o plimbare demna de catwalk. Balerinii sau pantofii cu platforma pot asigura o iesire chic, in timp ce o combinatie de imprimeuri garanteaza un loc de frunte pe lista celor mai fashionable tinute. De ce nu o pereche de pantaloni polka dots cu un top in dungi? O geanta plic si o pereche de stiletto pot fi detaliile care aduc ultimele retusuri.

pantaloni olivia pantaloni taylor swift

pantaloni buline fashionsense

De pe listele cu cel mai bine imbracate personalitati nu lipsesc niciodata celebritatile care opteaza ingenios pentru rochiile cu imprimeu floral. Si ce poate fi mai varatic decat o rochie in culori vesele care sa ne faca sa ne simtim intr-o continua vacanta? Michelle Obama ne arata cat de simplu poate fi sa concepem o tinuta high class intr-o astfel de rochie, in timp ce fotografii de street style ne prezinta zilnic modele cat mai fluide si mai colorate: ochelarii de soare si gentile plic pot fi accesoriile decisive!

rochie  rochie5

CA3833 MODEL FATA 1  CA3547 ALBASTRU MODEL FATA 1

 

Tricoul polo a trecut brusc dintr-o piesa preppy care definea stilurile Ivy League intr-una casual chic. Imprimeul, croiul si culorile sunt cele care ne pot ajuta sa decidem cat mai corect stilul in care dorim sa il integram. Sa urmam exemplul casual al lui Kate Middleton si sa optam pentru un bleu feminin si o pereche de pantaloni conici uni? Sau sa optam pentru o pereche de jeansi boyfriend si o pereche de espadrile pentru o tinuta smart chic de oras?

polo1 polo2

CA3787 MODEL FATA 1

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.