Top tinute premiile Oscar 2020

De la prima decernare din 1929, premiile Oscar au devenit un eveniment care se distinge prin tinutele spectaculoase si prin atmosfera glamour. In 2020 vedetele au purtat rochii si costume Haute Couture spectaculoase care au impresionat presa si pasionatii de moda. Descopera mai jos cele mai trendy tinute de la Premiile Oscar 2020.

Natalie Portman este cunoscuta pentru tinutele ei classy si foarte chic.  Actrita a purtat o rochie neagra Dior Haute Couture cu detalii aurii brodate. Pe capa neagra actrita a dorit sa fie brodate numele talentatelor femei regizor, in semn de protest impotriva faptului ca nici una dintre ele nu a fost nominalizata la premiile Oscar.

Actrita Caitriona Balfe si-a facut aparitia intr-o rochie spectaculoasa Valentino. Rochia se distinge prin liniile clare si detaliul spectaculos, roz pal. Tiparul clasic sirena este imbogatit prin volumul din partea de sus. Tinuta complimenteaza trasaturile clasice ale actritei.

Tinuta ce a ajuns virala, prin liniile spectaculoase si designul Haute Couture, este cea purtata de catre Janelle Monae. Rochia semnata de Casa de Moda Ralph Lauren are peste 168,000 pietre Swarovski. Tiparul cu linii simple este completat prin stralucirea pretioasa a rochiei.

O alta aparitie spectaculoasa si eleganta este cea a actritei Renee Zellweger, care a castigat anul acesta Premiul pentru cea mai buna actrita. Tinuta, semnata Armani, se distinge prin linia clasica, cambrata pe corp si cu un singur brat acoperit. Paietele albe sunt discrete si se armonizeaza cu trasaturile actritei.

O alta rochie semnata de casa de moda Dior este cea purtata de catre Charlize Theron. Slitul adanc, cu una dintre bretele cazute se potriveste perfect cu silueta actritei. Tinuta se distinge prin echilibrul dintre forma clasica tip sirena si detaliile hot. Colierul pretios din diamante Tiffany & Co reprezinta high-light-ul tinutei.

Rochia purtata de catre actrita Margot Robbie s-a remarcat prin forma feminina, cu doua fundite si voal transparent prins de manecile cazute, dar si prin detaliul pretios tip brosa cu perle cu o piatra albastra in mijloc. Rochia, semnata Chanel, este o reinterpretare contemporana a clasicei Little Black Dress.

Rochia Versace purtata de catre Cynthia Erivo este voluminoasa, un un slit adanc si un corset care aminteste de costumele super eroilor. Detaliile semitransparente si pietrele pretioase sunt elementele care fac tinuta foarte hot, dar intr-un mod discret.

Florence Pugh a purtat o tinuta in armonie cu varsta si stilul actritei. Rochia Louis Vuitton se remarca prin nuanta vibranta de Kelly Green. Forma rochiei este young si feminina, cu volum in partea de jos si cu talia marcata printr-o curea discreta. Colierul stralucitor completeaza perfect outfit-ul.

Celine by Hedi Slimane a semnat rochia purtata de catre Brie Larson, iar bijuteriile au fost concepute de Bvlgari. Larson a stralucit in rochia realizata din peste 120,000 de paiete, 100,000 pietre colorate, 13,000 de cristale Swarowski si 6,500 de strasuri pretioase roz. Pentru a fi realizata aceasta broderie complexa, au fost nevoie de peste 1,200 de zile de munca dar rezultatul a fost, cu siguranta, conform asteptarilor.

Greta Gerwig si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-un model olive Haute Couture Dior cu bijuterii pretioase Bvlgari. Tinuta actritei este spectaculoasa prin decolteul complex si volumul spectaculos al rochiei. Modelul inspirat din stilul New Look, implementat de catre Christian Dior in anii ’50, imbina liniile contemporane cu eleganta clasica Dior.

Intr-o tinuta Chanel autentica, Penelope Cruz a cucerit publicul si jurnalistii de fashion. Rochia neagra a actritei, cu talia evidentiata, lungime 7/8 in fata iar in spate cu  trena, a stralucit prin accesoriile simple dar de impact. Cureaua din perle si floarea brosa Chanel au completat intr-un mod spectaculos rochia. Bijuteriile purtate de catre actrita sunt Swarovski. Stylingul minimalist pentru care Penelope Cruz a optat este dovada stilului elegant si inconfundabil al actritei.

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.