In vs tencel-cum alegem pantalonii perfecti pentru zilele calde

In ultimii ani, moda a depasit limitele tinutelor create in mare parte dupa caracteristicile estetice, vizand pe langa acestea calitatea si confortul. De aceea, in alegerea unui outfit modern, materialele si proprietatile acestora joaca un rol esential in stabilirea pieselor must-have dintr-un anumit sezon.

Astfel, in sezonul primavara-vara 2019, alegerea unei perechi de pantaloni chic, in tendinte, nu mai inseamna doar croi si culoare, ci si avantajele pe care acestia ni le pot oferi. Iar pentru a ne asigura ca temperaturile ridicate nu vor mai reprezenta un motiv de ingrijorare in schitarea unui look stylish, putem miza cu incredere pe pantalonii din in sau din tencel.

Piesele din in s-au impus ca un must-have in sezonul cald, in mare parte datorita respirabilitatii, o calitate de care este bine sa tinem cont in zilele cu temperaturi ridicate. De cele mai multe ori intalnim pantalonii din in nuante de bej, alb sau kaki, cromatica devenind astfel o parte importanta in stabilirea contextului in care ii vom purta.

Pentru o tinuta office, pantalonii bej sunt printre cele mai potrivite optiuni si putem alege un croi evazat in stilul culottes care va avantaja femeile cu o silueta petite sau un croi palazzo, un model potrivit mai ales femeilor inalte.

Fie ca ii alegem pentru un outfit de serviciu sau pentru un look de oras, pantalonii bej din in vor arata foarte bine alaturi de un top alb si o pereche de sandale maro sau ivorii.

pantaloni-in-bej  pantaloni-in-bej

pantaloni-in-bej  pantaloni-in-bej

Aceleasi combinatii cromatice le putem face si cu pantalonii kaki, acestia fiind mai potriviti pentru o tinuta casual de zi. De doua ori mai rezistent decat bumbacul, inul are totodata avantajul de a deveni mai puternic si mai fin odata cu fiecare spalare, promitandu-ne tinute de care ne vom putea bucura si in anii urmatori.

Moda verii 2019 ne propune sa asortam pantalonii kaki din in cu topuri scurte cu volane sau camasi din acelasi material, palariile si gentile din paie in nuante de bej fiind ideale in finisarea unui stil modern si relaxat.

pantaloni-in-kaki  pantaloni-in-kaki

pantaloni-in-kaki  pantaloni-in-kaki

Pantalonii din tencel au un aspect asemanator celor din matase datorita fibrei fine, de origine celulozica, fiind astfel usor de purtat atat intr-un outfit casual, cat si intr-o tinuta sofisticata.

Fluiditatea materialului ne incurajeaza sa asortam cu topuri la fel de fine ale caror terminatie o putem purta sub betelia pantalonilor, mai ales daca alegem croiuri evazate. Daca dorim sa obtinem un look modern care urmeaza trendurile anului 2019, putem asorta pantalonii din tencel cu talie inalta, cu un top scurt din croset.

pantaloni-tencel  pantaloni-tencel-maro

pantaloni-tencel-kaki  pantaloni-tencel-kaki-sense

Un material cu o capacitate mai mare de absorbtie decat bumbacul, mai racoros decat inul si foarte usor de calcat, piesele din tencel se remarca initial prin aspectul rafinat. De aceea putem alege o pereche de pantaloni pentru un eveniment classy, cu un top satinat, cu umeri goi, decupaje sau volane.

Aspectul matasos al acestora nu ne restrictioneaza, insa, la tinute elegante, ci putem jongla cu stilurile dupa bunul plac. De exemplu, putem purta o pereche de pantaloni din tencel cu un top negru fara maneci, un outfit la care putem accesoriza la fel de bine cu un colier masiv multicolor pentru un stil glam, dar si cu o pereche de sandale cu platforma pentru un stil casual urban.

pantaloni-tencel-negri  pantaloni-tencel-bej

pantaloni-tencel-oranj  pantaloni-tencel-oranj-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.