Piese cu dubla personalitate: office + urban

Orele petrecute la serviciu pot fi de multe ori mai numeroase decat cele alocate iesirilor si relaxarii, iar garderoba pentru birou reflecta intocmai aceasta proportie. Astfel, solutia salvatoare este sa mizam pe acele piese care pot fi incluse atat in tinutele office cat si in cele de zi.

Poate singura piesa despre care putem afirma cu siguranta deplina ca se regaseste in garderoba fiecareia dintre noi, fusta neagra, conica, pare sa fie dedicata in exclusivitate outfiturilor clasice. Alaturi de o camasa alba si o pereche de pantofi stiletto, reprezinta tinuta model pentru serviciu. Totusi, in functie de material si lungime, o putem adapta cu usurinta unei tinute de zi. Talia inalta a fustei ne poate recomanda sa o purtam cu un tricou scurt, iar bluzele si tricourile simple in nuante de gri sunt o alegere perfecta pentru stilul normcore. Nuanta neutra pastreaza din austeritatea fustei, dar si din nota relaxata a stilului urban.

fusta-office-fashionsense fusta-conica

fusta-office-neagra fusta-conica-neagra

Dungile sunt, de asemenea, un imprimeu clasic. Totusi, moda frantuzeasca ne-a invatat ca sunt, de asemenea, parte din detaliile care dau personalitate unui look de oras. Cea mai simpla metoda de a face trecerea dintre cele doua stiluri este integrarea unei piese intr-o culoare puternica. Astfel, o bluza simpla, in doua culori, va deveni instant parte a unui outfit urban modern si relaxat, daca o purtam cu o fusta sau un pantalon colorat. Daca dorim sa pastram, insa, o paleta neutra de culori, pantalonii scurti alb-negru pot fi o varianta de asortare la fel de potrivita.

bluza-dungi bluza-dungi-fashionsense

bluza-dungi bluza-dungi

Camasa alba este prima optiune pentru garderoba de serviciu. O putem asorta cu aproape orice si nu se va demoda niciodata. Sa fie, deci, oare mai putin potrivita pentru iesirile cu prietenii? Nicidecum. Ne putem folosi de farmecul acesteia pentru a pune in evidenta stilul si piesele care completeaza tinuta. O pereche de pantaloni cu imprimeu si accesorii aurii pentru un outfit glam sau o fusta ampla, multicolora, care nu trebuie sa lipseasca din garderoba iubitoarelor de moda? Indiferent de ce alegem, camasa alba se preteaza oricarui stil si unei palete cromatice vaste.

camasa-alba-fashionsense camasa-alba-fashionsense

camasa-alba camasa-alba

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.