Cum purtam rochia multicolora, piesa principala a sezonului SS18

Rochiile, indiferent de lungime sau de croi, pot fi purtate in fiecare sezon pentru a sublinia un stil feminin si rafinat. Iar daca in sezoanele de tranzitie putem miza pe modele pastel, respectiv in culori pamantii, in timp ce sezonul rece ne propune rochii din tricot sau catifea, vara este perioada in care imprimeurile multicolore se incadreaza perfect in spiritul estival.

Intr-o varietate de combinatii, de materiale si de croiuri, rochia multicolora cere o atentie sporita in alegerea accesorizarii si a stilului in care o putem incadra corect.

Dolce&Gabbana este numele cel mai des asociat cu rochiile de o estetica opulenta, cu nuante cat mai puternice si croiuri feminine prin excelenta. Pentru 2018, Oscar de la Renta si Andrew Gn completeaza seria numelor celebre care patenteaza rochia neagra cu imprimeu viu colorat.

Un model care exprima rafinament si abunda in note clasice, rochia neagra cu print multicolor este una dintre cele mai potrivite optiuni pentru un eveniment classy sau pentru iesiri de seara. Pentru astfel de ocazii, Oscar de la Renta propune o accesorizare cu sandale aurii cu barete fine, pantofii stiletto intr-una dintre culorile printului fiind, de asemenea, o varianta la fel de potrivita.

Pentru a urma un stil mai relaxat, Andrew Gn aduce in prim-plan rochii mini cu maneci scurte. Pentru o astfel de rochie, sandalele gladiator si gentile mici colorate completeaza intr-un stil foarte chic o tinuta ce poate fi purtata atat ziua, cat si seara.

rochie-oscar-de-la-renta  rochie-neagra-flori-andrew-gn

rochie-flori-sense  rochie-flori-sense

Rochiile multicolore care aduc nuantele pastel in atentia iubitoarelor de moda propun o abordare diferita. Blumarine si Peter Pilotto completeaza aceste tinute cu pantofi si sandale in culori deschise. Albul, bejul sau nuantele nude accentueaza outfiturile cu tuse romantice, boeme, ideale pentru sezonul primavara-vara.

rochie-blumarine  rochie-pastel-flori

rochie-pastel-blumarine  rochie-sense-pastel-flori

Culorile puternice care incadreaza rochiile cu imprimeu geometric, abstract sau floral, asa cum prezinta Balmain sau Cushnie et Ochs, permit doua abordari diferite, in functie de ceea ce dorim sa evidentiem.

Astfel, o rochie multicolora poate fi purtata cu dres mat si botine sau pantofi cu toc in aceeasi culoare cu dresul pentru a creea iluzia unei siluete mai inalte, un efect sporit daca mizam pe nude sau bej. Pentru a fi in acord cu ultimele tendinte, putem opta pentru rochii florale cu umeri goi sau cu decupaje in partea superioara, modele pe care le asortam cu pantofi intr-o culoare puternica regasita in imprimeu.

rochie-balmain  rochie-cushnie

rochie-sense  rochie-flori-sense

Dungile nu lipsesc din niciun sezon, iar anul acesta propun culori efervescente in combinatii indraznete. Printre acestea, rozul, galbenul si turquoise-ul pregatesc cele mai glam tinute.

Pentru a obtine o tinuta moderna cu accente glam, putem opta pentru o pereche de pantofi intr-o culoare puternica sau in doua culori asemanatoare (rosu-roz, galben-oranj). Obtinem astfel un outfit pliat nu doar pe tendintele primavara-vara 2018, ci si pe stiluri indraznete, feminine si pline de culoare.

rochie-peter-pilotto  rochie-turquoise-dungi-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.