Inspiratie VIP: Angelina Jolie – eleganta monocroma

Cine ar fi crezut in urma cu cativa ani ca una dintre cele mai controversate actrite de la Hollywood urma sa devina un model pentru femeile din intreaga lumea?

Implicata activ in cauze umanitare, castigatoare a trei Globuri de Aur si mama a sase copii, actrita in varsta de 41 stie ca imaginea este la fel de importanta ca orice aspect descriptiv al personalitatii. Astfel ne ofera de fiecare data noi idei de integrare a pieselor elegante, cu tente office in garderoba de zi cu zi.

Pantalonii negri, conici, nu trebuie asociati doar cu tinutele de birou. Eleganta acestora ii recomanda oricarei imprejurari. Angelina opteaza pentru tinute simple, all black sau alb-negru, cu o accesorizare minima. In functie de momentul zilei, o pereche de balerini sau de pantofi cu toc, uni, sunt completarea perfecta a outftitului.

angelina-jolie-street-style  angelina-jolie-street-stylepantaloni-negri.. pantaloni-negri

O alternativa a pantalonilor pana este fusta midi. Conica sau fluida, pastreaza aceeasi tusa eleganta. Latura cromatica nu isi tradeaza nici de aceasta data directia clar stabilita a nuantelor de alb-negru. Pentru a introduce subtil o terta culoare, pantofii bej cu toc sunt o alegere potrivita stilului si mai ales fustelor de lungime medie.

angelina-jolie-street-style sacou-angelina-jolie angelina-jolie-street-style  angelina-jolie-street-stylefusta-office-fashionsense  fust-pliuri-fashionsense

Un punct de referinta in garderoba actritei il reprezinta sacourile. La evenimente mondene sau chiar pe covorul rosu, Angelina alege clasicul sacou alb sau negru in detrimentul rochiilor cu care ne-au obisnuit aceste evenimente-manifest. O piesa eleganta prin excelenta, poate fi purtat la fel de bine cu pantaloni pana, fuste mini sau midi, iar accesorizarea cat mai discreta va completa outfitul intr-un mod ireprosabil.

angelina-jolie-style  angelina-jolie-all-white                 angelina-jolie-red-carpet angelina-jolie-blacksacou-alb-fashionsense sacou-fashionsense

Lipsa imprimeurilor si predilectia spre piese uni, monocrome si cat mai simple poate fi observata si prin alegerea bluzelor si camasilor. Fie ca sunt purtate cu o fusta atragatoare din piele sau cu o pereche de pantaloni sobri, bluzele fine alese de Angelina Jolie sunt o expresie a unui stil creat prin eleganta si rafinament.

angelina-jolie-elegant angelina-jolie-street-stylebluza-alba-fashionsense bluza-neagra

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.