Ultimele tendinte in alb&negru

Tinutele alb-negru, unul dintre subiectele estetice abordate intr-o maniera cat mai personala de catre cei mai multi dintre designeri, au devenit un manifest stilistic in sine. Combinatia de non-culori poate fi adoptata cu usurinta in tinutele elegante, in cele office, dar si in outfituri casual sau glam.

Una dintre ideile stilistice propuse de designeri se refera la un outfit all-white sau all-black cu un detaliu contrastant. Poate fi vorba despre o funda de camasa, asa cum sugereaza Carolina Herrera, despre reverele unui sacou, sau de accesorii, asa cum le regasim in prezentarea Chanel. Camasa alba devine in acest caz una dintre piesele de baza, iar asortata cu o fusta sau un pantalon alb permite accesorizarea contrstanta cu brauri late, daca modelul camasii este unul amplu, sau cu un colier statement.

Carolina Herrera Spring 2017  Demeulemeester Spring 2017

chanel  accesorii chanel

camasa-alba-sense  camasa-alba-sense

Tinutele alb-negru formate cu ajutorul a doua piese sustin crearea stilurilor cu aceeasi usurinta. Iar daca tinem cont de anumite detalii in voga, outfitul rezultat va fi unul modern si plin de personalitate. Astfel, o bluza alba sau neagra cu un umar gol sau cu decupaje in zona umerilor poate fi purtata cu o pereche de pantaloni intr-un model cat mai simplu, pentru un look casual de oras, in timp ce o bluza cu maneci ample precum cea a Oliviei Palermo acorda tinutei o nota de eleganta si creeaza un look ideal pentru birou.

Zimmermann Resort 2017  olivia-palermo-alb-negru

alb-negru-street-style  Carolina Herrera Resort 2017

bluza-alba-sense  bluza-neagra-sense

Aducerea combinatiei alb-negru intr-o singura piesa ramane una dintre directiile estetice la care designerii nu vor renunta prea curand. Rochas propune modele de rochii casual-chic cu imprimeu floral, in timp ce Jasper Conran indreapta combinatia de non-culori in zona stilurilor vintage-relaxate prin rochii cu guler si maneci scurte. O abordare eleganta o intalnim la Reem Acra unde modelele peplum si dantela contribuie la crearea unui look high class.

Ceea ce trebuie luat de fiecare data in considerare pentru un outfit corect care avantajeaza silueta este sublinierea taliei, mai ales atunci cand imprimeul este unul oversize. Acest lucru se poate realiza printr-o rochie intr-o croiala cambrata, o centura de talie sau prin optarea pentru un model al carui imprimeu sa ramana concentrat doar in zona centrala a taliei, nu si in partile laterale.

rochie-rochas  rochie-JASPER CONRAN  rochie-alb-negruReem Acra

rochie-alb-negru-sense  rochie-alb-negru-sense rochie-alb-negru-sense3

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.