Stilul lunii: Meryl Streep

  1. Meryl Streep este o actrita faimoasa, triplu laureata a premiului Oscar, cunoscuta in special pentru rolurile memorabile in “Alegerea Sofiei”, “”Kramer contra Kramer”, “Doamna de fier”, “Diavolul se imbraca la Prada”, “Mamma Mia!” si multe alte filme, piese de teatru si seriale. Pe langa talentul inconfundabil actoricesc, Meryl Streep se remarca si prin stilul vestimentar elegant cu note casual.

1. Salopetele imprimate

Actrita ne demonstreaza cum o salopeta arata excelent, indiferent de varsa sau de stilul vestimentar abordat. Important este sa stii cum sa o porti, astfel incat sa se potriveasca cu stilul tau. Alege o salopeta imprimata dintr-un material lejer, precum vascoza sau matasea. Inspira-te din outfitul actritei si poart-o impreuna cu platforme decupate si parul prins lejer, pentru o zi in care te vei simti super relaxata.

2. Boss Lady

Cine poate uita outfiturile inconfundabile purtate de catre actrita in celebrul film “Diavolul se imbraca la Prada”? Uita-te din nou la film sau, pentru prima oara, daca nu ai apucat inca sa il vezi, si vei descoperi o sursa perfecta de inspiratie pentru tinutele de toamna. Una dintre preferatele noastre este cea office style. Poarta o camasa cambrata, impreuna cu pantaloni chino si un trench deschis la culoare. Completeaza lookul cu un colier statement si cercei mari, aurii. Pentru un casual twist, poti inlocui sacoul si camasa cu un top simplu uni.

3. Linii minimaliste

Stilul vestimentar preferat de catre Meryl Streep este cel clasic minimalist. Camasile oversized, in tinute alb negru, sunt printre preferatele actritei. Inspira-te din lookul ei si alege o camasa alba, supradimensionata, cu un imprimeu minimalist negru si poart-o impreuna cu pantaloni chino negri si tocuri.

4. Mamma Mia! in Blue

Peisajul din film este, cu siguranta, unul dintre motivele pentru care filmul este atat de iubit in intreaga lume. Albastrul specific grecesc este minunat, in special in relatie cu nuantele naturale, specifice decorului. La premiera continuarii filmului, “Mamma Mia! Here We Go Again”, Meryl Streep a ales sa poarte o rochie care se potriveste perfect cu cromatica peliculei. Albastrul royal cu accente albe si negre reprezinta o paleta cromatica eleganta, dar fara a-si pierde din indrazneala. Inspira-te din lookul actritei si poarta o rochie sau o salopeta albastru intens care sa te duca cu gandul la mare. Se potrivesc accesoriile argintii sau aurii.

5. Statement White Coat

Meryl Streep este superba intr-un outfit super trendy si elegant, perfect pentru perioada de tranzitie. Alege o rochie midi, imprimata in culori de toamna, si asorteaz-o cu un pardesiu ivory, pentru a iesi din zona de confort. Tocurile si buna dispozitie sunt esentiale!

 

6. All Black

Toate fashionistele adora tinutele all black, pentru ca imbina perfect eleganta cu aspectul casual. Meryl Streep alege deseori sa poarte tinute all black, pe care le invioreaza cu o nota de culoare prin esarfele cu imprimeu colorat si bijuterii.

7. Maxi Dress

Dintotdeauna, Meryl Streep a ales rochiile maxi, fie ele uni sau imprimate. Aceasta prefera croiurile care evidentiaza bustul si talia, dar fara a exagera. Inspira-te din stilul actritei si descopera echilibrul fermecator al rochiilor maxi, fie vara impreuna cu platforme sau in anotimpul rece, cu stiletto.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.