7 tinute perfecte de vara

Fie ca te pregatesti pentru un road trip de cateva zile sau de concediu, intampina vara cu tinute fresh, excelente pentru relaxare si stil. Sub deviza New season, new wardrobe, descopera outfiturile noastre preferate de vara si cum le poti include in garderoba ta. De la culorile puternice pana la nuantele naturale, vara 2020 are pentru tine diverse optiuni in privinta stilul vestimentar, pe care le poti aborda cu succes.

1. Endless Summer

Rochiile maxi, cu imprimeuri mari florale, au revenit din nou in tendinte. Sunt preferatele noastre pentru ca au o urma de nostalgie hippie, dar fara a pierde din eleganta feminina. Se poarta in special in culori puternice, precum verdele crud, fuchsia, galben sau rosu. Alege imprimeurile cu flori mari stilizate sau pe cele cu vegetatie tropicala. Genul acesta de rochie se potriveste perfect cu o pereche de tocuri si cercei mari geometrici. Lungimea rochiei impreuna cu tocurile iti va alungi si subtia silueta.

2. Graphic Tees are Back!

Cateva sezoane s-au purtat mai mult tricourile uni sau cu imprimeuri clasice, cu dungi sau buline. Vara aceasta sunt din nou trendy tricourile cu imprimeuri grafice. Poarta tricoul preferat impreuna cu o fusta mini sau 7/8 si tocuri. Completeaza tinuta cu o pereche de sandale cu toc si un colier cu scoici, care sa te duca cu gandul la vacanta.

3. Back in Red

Outfiturile full red sunt hot si extra trendy. Ai o multime de optiuni cum le poti purta, fie varianta  top rosu si pantaloni rosii imprimati, fie o rochie rosu intens impreuna cu sandale inalte. De asemenea, denimul rosu este super cool si il poti asorta cu piese albe sau negre. Se potrivesc perfect accesoriile aurii.

4. All White

Daca exista o culoare pe care o asociem cel mai mult cu vara este albul. Multe dintre noi avem in dulap macar un tricou alb, pe care il rezervam pentru vara. In loc sa il asortezi cu o pereche basic de jeans albastri, poarta-l cu pantaloni albi, ton in ton. Se potrivesc sandalele fara bretele in spate, intr-o combinatie cromatica de alb cu maro. Ca accesorizare, o tinuta all white se potriveste cu gentile de ratan (se poarta in special cele rotunde), cu bijuteriile aurii si cu un broz de vacanta.

5. Summer Bloom

Rochiile florale nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba de vara. Fie ca este vorba de cele maxi in stilul hippie, de cele midi care accentueaza talia, sau de cele mini in stilul anilor 90, printurile florale sunt un must. Se poarta florile foarte mici sau cele supradimensionate, geometrice. Se potriveste incaltamintea uni, iar ca accesorii alege-le pe cele de pus in par cu un aspect usor retro.

6. Knit Polos

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca vara aceasta se poarta topurile tricotate. Pe langa cele de inspiratie hippie, mai sunt foarte trendy si tricourile polo tricotate. Asorteaza-le cu blugi albi si o pereche de pantofi sport, in stilul celor de tenis. Vei obtine un look trendy si relaxat de weekend.

 

 

7. Natural Feeling

Daca nu ai descoperit inca materialele naturale, precum inul sau viscoza, trebuie sa o faci cat mai rapid, deoarece sunt excelente la purtat. Nu numai ca sunt foarte lejere si confortabile, dar arata super bine atat intr-un look  sport, cat si in altul elegant. Cu rochiile se poarta atat tocurile, platformele, cat si incaltamintea sport. Alege culorile naturale, maro, bej, alb si mustar sau navy.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.