Zilele calduroase cer outfituri cat mai colorate

In sezonul cald, outfiturile colorate devin nu doar o necesitate, ci o modalitate ideala de a ne incadra fiecare aparitie in spiritul sezonului. Fie ca este vorba despre o singura piesa intr-o culoare statement, despre o tinuta multicolora, sau despre piese cu imprimeuri colorate, rezultatul includerii unei pete de culoare in look-ul afisat se traduce de fiecare data printr-un stil modern, increzator si plin de energie.

De la topuri si pantaloni colorati la rochii multicolore, tendintele sezonului ne incurajeaza sa alegem piese intr-o cromatica indrazneata si in combinatii cat mai chic.

Topurile fuchsia. O nuanta puternica, fuchsia este o adevarata declaratie de stil. Desi intensitatea acestei culori o recomanda celor mai glam tinute, o putem introduce cu aceeasi siguranta si intr-un outfit casual sau chiar business.

Daca alegem un top dintr-un material fin, satinat, atunci fusta midi in A poate fi una dintre optiunile care ii vor evidentia cel mai bine nota feminina si eleganta. Un tricou basic poate fi asortat unei perechi de jeansi drepti sau unei fuste mini, in timp ce modelele de topuri chic cu volane sau umeri goi vor compune o tinuta classy cu pantalonii negri skinny si o pereche de stiletto. Si de aceasta data materialul poate decide stilul tinutei, un top din bumbac sugerand o accesorizare casual, cu genti etno, in timp ce materialele fine recomanda genti plic si bijuterii cat mai subtile.

top-roz   top-roz

bluza-roz   bluza-roz-fuchsia-sense

Rochia florala, multicolora. Scurta, midi sau maxi, cu un croi pe corp sau in A, rochia cu imprimeu floral va descrie orice aparitie ca una feminina, romantica. Iar daca imprimeul floral este unul multicolor, atunci accesorizarea devine cu atat mai usor de realizat.

Astfel, rochia neagra cu imprimeu multicolor, in nuante aprinse, poate fi completata atat prin genti si pantofi intr-una dintre culorile imprimeului, fie in culoarea de baza a rochiei: negrul. Ambele tipuri de accesorizare sunt la fel de corecte, croiul rochiei fiind in final elementul care include look-ul intr-un stil casual, daca alegem o rochie vaporoasa, sau intr-unul classy, daca optam pentru un model pe corp.

rochie-imprimeu-floral   rochie-imprimeu-floral

rochie-flori-sense   rochie-imrpimeu-floral-sense

Pantalonul violet. Nuantele de violet sunt in acest an preferatele designerilor, Institutul Pantone numind ultra violetul culoarea anului 2018. O nuanta feminina, considerata o carte de vizita pentru un stil “regal”, posh, poate fi asortata in acest sezon cu nuante pastel, asa cum prezinta Valentino prin combinatia intre pantalonii violet cu talie inalta si topul turquoise cu funde supradimensionate.

Indiferent daca alegem un top pastel, alb sau intr-o culoare la fel de puternica, pantalonii violet raman punctul central al tinutei, iar stilul si culoarea in tendinte pot fi accentuate printr-o pereche de pantofi colorati.

pantaloni-vioet   pantaloni-violet-valentino

pantaloni-violet   pantaloni-violet-sense

Rochia magenta. O rochie intr-o culoare puternica nu are nevoie de nicio accesorizare pentru a-si dovedi statutul de piesa statement. Dar pentru ca gentile si pantofii sunt o parte decisiva a look-ului schitat, cromatica si stilul acestora pot sublinia directia stilistica aleasa.

Rochiile in culori neon precum fuchsia sau magenta pot fi astfel accesorizate fie cu genti plic in linii clasice si nuante nude, fie cu o geanta chic multicolora pentru o tinuta glam.

Pentru a asigura un outfit pliat pe ultimele tendinte, putem alege o rochie cu umeri goi sau cu volane, sandalele de tip sabot fiind un ultim detaliu necesar unei iesiri imposibil de ignorat.

rochie-magenta   rochie-magenta

rochie-magenta   rochie-magenta-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.