Yellow mania !

In zilele reci ne refugiem in culori calde pentru un boost de energie si buna dispozitie, in timp ce temperaturile generoase ne indeamna sa le asortam culorilor cat mai vesele si cat mai deschise. Astfel reusim sa profitam de orice moment pentru a aduce cat mai multa culoare in garderoba. Iar pentru jumatatea acestui sezon culoarea pe care o putem exploata fara limite este galbenul. In multiple combinatii, accesorizari si nuante (chiar spre verde sau oranj).

Cardiganele, sacourile si jachetele in nuante solare aduc instant o nota calduroasa asupra intregii tinute. Usor de asortat cu albastrul jeansilor, dar si cu piese alb-negru, pot contribui la jocuri de culori mai mult decat recomandate in acest sezon, dar pot reprezenta, la fel de bine, si pata de culoare dintr-o tinuta in tonuri neutre.

cardigan sacou galben cardigan galben

215941 GALBEN MODEL FATA 1 223253 MODEL FATA 2

Pe aceeasi traiectorie, dar mai putin permisiva, se afla bluzele, topurile si camasile. De ce necesita acestea o atentie sporita? Pentru ca in timp ce cardiganul “imbraca” intreaga tinuta, topurile sunt partea complementara a acesteia. In functie de tonurile preferate si de materialul piesei putem alege sa asortam nuantelor de bej, de maro, celor de denim si, evident, clasicului negru. Gentile maro cognac sau ciocolatiu si colierele aurii sau bronz sunt variantele de accesorizare la sigur.

bluza 1 bluza 2 bluza 3 CA3790 MODEL FATA 1

O rochie galbena atrage de fiecare data, lasand accesoriile in umbra, dar bazandu-se pe acestea pentru a-i spori farmecul. Fie ca este vorba despre un model uni sau cu un imprimeu care introduce energica nuanta in stilul ales, tusa de galben dintr-o rochie este garantia criticilor pozitive. Supermodelul Miranda Kerr si actritele Blake Lively si Kelly Brook mizeaza pe croiuri si lungimi diferite, cu o minima accesorizare, si sunt un exemplu concludent pentru efectul impunator al rochiilor cu print in nuante de galben.

rochie 3 rochie 4 rochie kelly brook CA3767 MODEL FATA 1.

O fusta sau un pantalon intr-o astfel de culoare poate parea o nota extravaganta, dar niciodata gresita. De altfel, asortate unei nuante subtile precum un albastru deschis nu poate fi decat o declaratie perfecta de stil. Poate ca oricine reuseste acum sa poarte corect o pereche de jeansi sau un pantalon negru. Dar o fusta intr-o culoare aprinsa nu poate fi decat semnatura unei adevarate fashioniste.

fusta 1 fusta3

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.