Welcome to the Silky Way!

De la colectii couture la outfituri casual, matasea aduce de fiecare data un accent elegant tinutei. Considerate pana de curand o provocare prin faptul ca necesitau o asortare si o accesorizare din acelasi registru high-class, piesele din matase sunt acum integrate cu usurinta in orice stil vestimentar, reprezentand o expresie a personalitatii si nu doar a modei in sine.

Desi outfiturile office si-au pierdut treptat din rigiditatea care le caracteriza si au devenit din ce in ce mai apropiate stilului casual, anumite detalii au ramas fidele contextului. Un croi drept sau usor cambrat, lungimi midi si, mai ales, materialele de calitate. O bluza din matase bej sau alb fildes poate scoate din anonimat orice tinuta de birou, iar o piesa mai rezervata, precum un tricou din matase, pastreaza un echilibru perfect intre stilul office si cel relaxat.

camasa-matase bluza-matase-officebluza-matase-sense bluza-matase-sense

Moda urbana propune asortarea pieselor din matase cu materiale clasice precum denimul, asa cum exemplifica Alexa Chung sau chiar cu tricoturi in zilele reci. Cu imprimeu sau fara, acestea sunt si mai bine evidentiate cu ajutorul pieselor uni care conduc intreaga atentie spre materialul fin al unei bluze sau al unei fuste din matase. O camasa ampla poate constrasta minunat cu o pereche de jeansi, in timp ce o fusta midi dreapta accepta fara probleme croiuri ample si materiale groase.

bluza-matase-alexa-chung fusta-matasebluza-matase-sense3 fusta-matase-sense

Indiferent de modelul ales, fie ca mizam pe un croi pe corp, precum in colectia Cushnie et ochs sau pe un model amplu in stilul Rochas, o rochie de matase nu poate trece neobservata. Poate datorita caracteristicii materialului de a reflecta lumina, poate ca urmare a fluiditatii elegante care o descrie sau poate doar datorita prestantei pe care o ofera, rochia de matase ramane un testimonial al feminitatii.

rochie-matase-cushnie-et-ochs-spring-2017 rochie-matase-rochas-spring-2017

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.