Vara aceasta apartine outfiturilor boeme

Oscar de la Renta, Carolina Herrera, Etro, Versace, Michael Kors. Acestea sunt doar cateva dintre numele sonore ale modei care pariaza pe stilul boem pentru moda primavara-vara 2019. Lejere, cu tuse romantice sau hip, tinutele create urmarind acest reper sunt ideale atat pentru un look elegant, cat si pentru o iesire casual.

Alb si croiuri relaxate. Rochia alba maxi cu un croi drept sau in A este piesa care nu poate lipsi din garderoba sezonului, iar detaliile ne ajuta sa alegem modelele potrivite pentru un look boem si deci cat mai feminin.

Putem opta pentru modele cu maneci bufante, unul dintre principalele trenduri ale anului 2019, pe motive traditionale sau pe materiale naturale. Pentru a sublinia nota stilistica, este suficient sa ne indreptam atentia spre genti din iuta sau pe pantofi si sandale in nuante deschise de oranj sau bej.

rochie-alba-lunga  rochie-alba-lunga

rochie-alba-lunga 

Contrast. Un stil boem, relaxat, presupune de multe ori o atentie sporita la felul in care combinam doua piese vestimentare. Iar contrastul reprezinta de fiecare data punctul principal de atractie.

Astfel, putem miza pe o bluza de inspiratie sport, lunga si cu un croi lejer pe care sa o asortam unei fuste midi sau maxi cu un croi chic. Poate fi vorba despre o fusta cu pliuri, cu volane, cu imprimeu floral sau in buline, dar si despre modelele cu broderii, in tendinte in sezonul primavara-vara.

stil-casual  denim-volane-polka-dots

stil-casual-broderie  stil-casual-all-white

Croi lung si print floral. Carolina Herrera si Elie Saab, doua dintre numele asociate cel mai des cu stilurile feminine, romantice, ne incurajeaza in acest sezon sa alegem rochii lungi cu imprimeu floral.

Materialele vaporoase, bretelele inguste si volanele adauga o tusa boema look-ului creat si ne permit sa alegem aceste rochii atat pentru o tinuta casual, daca mizam pe modelele cu maneci, cat si pentru un outfit elegant daca vom opta pentru o rochie cu bretele subtiri.

rochie-lunga-flori  rochie-lunga-flori

rochie-lunga-flori  rochie-lunga-flori

Umeri goi. Inspiratia venita din stilul boem al parizienelor este cel mai bine observata pe catwalk prin rochiile vaporoase pe un umar sau cu umeri goi.

Versace subliniaza feminitatea romantica a unui astfel de look prin rochii multicolore cu print floral, pe care le putem purta cu genti mini, in timp ce Oscar de la Renta ne indreapta atentia spre rochii drepte cu decupaje adanci pe brate.

Fie ca alegem un model multicolor sau alb-negru, fie ca optam pe un material vaporos sau pe materiale naturale, rochiile cu umeri goi vor descrie odata cu orice aparitie o eleganta relaxata, reperul stilistic perfect pentru sezonul cald.

rochie-lunga-umar-gol  rochie-lunga-umar-gol

rochie-lunga-umeri-goi  rochie-lunga-umar-gol

Volane in cascada. Atunci cand dorim sa ne asiguram o tinuta moderna fara niciun efort, este suficient sa ne indreptam atentia spre o piesa cu volane. Iar daca in acest sezon optam pentru o rochie lunga, atunci vom obtine cu siguranta un look boem, incadrat perfect in tendintele primavara-vara 2019.

Coach si Ulla Johnson ne propun culori deschise, croiuri ample cu maneci lungi si o accesorizare minima. Iar daca acestor detalii adaugam accesorii in ton, atat in ceea ce priveste stilul, cat si cromatica, tinuta schitata va descrie nu doar trendurile acestui an, ci si un outfit cu personalitate.

rochie-lunga-volane  rochie-lunga-volane

rochie-lunga-volane  rochie-lunga-volane

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.