Tricotajele noului sezon-tinute impecabile, culoare si calitate

Piesele din tricot nu sunt doar un must have stilistic in garderoba fiecarui sezon, ci si articole esentiale pentru confortul de zi cu zi. Daca in sezonul rece purtam deseori pulovere sau bluze tricotate, in zilele sezoanelor de tranzitie sau chiar in serile racoroase de vara, jachetele tricotate si bluzele cu maneci scurte sunt ideale pentru o tinuta chic. Pentru astfel de look-uri, dar si pentru a sublinia importanta unui echilibru perfect intre confort, calitate si stil, Sense aduce tricotajele in prim plan intr-un sezon care promite eleganta, culoare si personalitate.

Culoarea anului: lila. Anul acesta putem abuza din plin de nota boema a pieselor lila, dar si de nuantele derivate. Astfel ca un cardigan in orice nuanta de mov poate creea un stil modern, glam sau casual, in functie de felul in care decidem sa asortam. Un model scurt cu o fusta plisata cu talie inalta, un model cu aplicatii si o fusta din piele, sau un cardigan purtat cu o pereche de jeansi pentru o tinuta relaxata de oras? Orice am alege, jacheta din tricot intr-o nuanta de violet asigura cromatic un outfit in tendinte si usor de accesorizat.

cardigan-lila  cardigan-violet

cardigan-violet  cardgian-mov-sense

Cardiganul office. Chiar daca o tinuta business permite din ce in ce mai multe culori, stim ca nuantele clasice nu pot dezamagi. Un cardigan gri sau negru poate fi purtat urmand regulile mai multor stiluri office, insa cu acelasi rezultat chic: cu o pereche de pantaloni clasici si o pereche de mocasini, sau cu o fusta colorata si un top cu guler Peter Pan pentru o tinuta extrem de feminina.

Fie ca optam pentru o cromatica definita de culori inchise, fie ca alegem combinatia cu o piesa intr-o nuanta calda, jacheta tricotata este una dintre piesele office pe care ne putem baza.

cardigan-gri-office  cardigan-gri-negru-office

cardigan-gri-sense  cardigan-negru-sense

Cardiganul si rochia in orice croi. Urmand exemplul lui Michelle Obama, una dintre reprezentantele femeilor care prefera un stil elegant, putem purta jacheta tricotata cu rochii in diverse croiuri.

Daca alegem o rochie in A accesorizata cu o centura in talie, cardiganul purtat descheiat va deveni un accesoriu in sine, fara a ascunde linia siluetei. Purtat cu o rochie pe corp, acesta va avantaja imaginea afisata mai ales daca va fi purtat cu nasturii centrali incheiati. Nuantele nude sau pastel evidentiaza cu atat mai mult o tinuta feminina, iar accesoriile fine sunt un ultim detaliu esential.

cardigan-rochie  cardigan-rochie-glam

cardigan-albastru-sense  cardigan-roz-pastel-sense

Tricotul si gulerul Peter Pan. Un detaliu statement poate schimba orice tinuta intr-una imposibil de ignorat. Bluza din tricot cu un guler rotunjit este una dintre optiunile care asigura o tinuta cu accente vintage si intr-o nota ingenua. Iar stilurile pe care le poate schita sunt pe cat de versatile pe atat de permisive in ceea ce priveste contextul oferit.

Un model negru sau bleumarin purtat cu o pereche de pantaloni conici in aceeasi culoare compune un outfit usor de purtat atat in oras cat si la birou. O bluza intr-o culoare mai deschisa sau un model cu imprimeu in zona gulerului poate forma alaturi de o fusta cu pliuri o tinuta de inspiratie pin-up al carei farmec poate deveni neegalat intr-un cadru casual-glam.

Pentru o tinuta ca la carte, putem alege o fusta sau un pantalon in culoarea imprimeului prezent pe topul din tricot.

bluza-tricot-guler  bluza-tricot-guler  pulover-guler-rotund

pulover-guler-sense  pulover-tricot-rosu-sense

Casual chic. Un laitmotiv al modei oricarui sezon? Dungile. Fie ca alegem un top tricotat cu dungi, fie ca alegem un top uni asortat unei fuste cu model sau imprimeu in dungi, tinuta afisata va fi de fiecare data una in tendinte. Iar stilurile astfel evidentiate pot diferi de la cel casual la cele glam sau office.

Pentru o tinuta de birou, putem alege un top cu dungi in doua culori clasice, in nuante inchise, si o pereche de pantaloni intr-una dintre aceste doua culori. O tinuta de oras, insa, permite asortarea cu o fusta din piele sau in nuante impunatoare de rosu caramiziu.

bluza-tricot-bleumarin  bluza-tricot-dungi

tricotaje-dungi  bluza-tricot-dungi-sense

Tricot si pasteluri feminine. Rozul si albastrul pastel raman doua dintre cele mai delicate nuante, ideale pentru tinute feminine. Datorita impactului cromatic subtil, putem purta un top pastel atat la serviciu, cat si in oras, impreuna cu jeansi albastru deschis sau cu pantaloni bej-nude. Pentru a accentua tusele delicate ale tinutei, topurile cu decolteu la baza gatului pot fi accesorizate cu un colier lung intr-o nuanta deschisa, in timp ce tricotajele cu un detaliu in zona decolteului incurajeaza o accesorizare minima in partea de sus.

bluza-roz-pastel-tricot  bluza-tricot-ivoriu

bluza-tricot-pastel-sense  bluza-tricot-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.