Trendurile casual, feminine si elegante pe care le adoptam in 2019

Anul 2019 aduce o schimbare de perspectiva in ceea ce priveste moda. Tinutele propuse de marii designeri sunt acum mai feminine, mai elegante, stiluri ce sunt reflectate chiar si in crearea unor tinute casual, de oras. Iata care sunt trendurile anului pe care le putem adopta cu usurinta intr-un outfit de zi, de seara, sau pentru un stil office, de birou.

Bej. Trenciurile bej sunt piesele de baza intr-o garderoba cu tuse clasice. Iar in sezoanele de tranzitie acestea vor completa in stil un look elegant creat din rochii cu drapaje, pantaloni ampli, camasi satinate, costume sau fuste vaporoase in tonuri de bej.

Dior, Max Mara, Burberry, Tom Ford si alte nume importante ale modei au decis: tinutele bej uni vor domina moda anului 2019, in prim plan aflandu-se trenciurice clasice, dar si modelele oversized. Iar pentru a completa look-ul putem alege rochii cu dantela sau cu aspect usor metalizat, ideale pentru o iesire de seara, dar si pantaloni palazzo si sacouri lungi, piese ideale pentru o tinuta office, formala.

rochie-trenci-bej  pantaloni-trenci-bej

costum-bej  maro-bej-2019

palton-bej-sense  pulover-bej-sense

Gulerul inalt. Accentuand inca o data stilurile elegante, designerii ne incurajeaza sa purtam in 2019 piese cu guler inalt, fie ca este vorba despre bluze, pulovere, jachete sau rochii elegante.

Putem opta astfel pentru bluze si pulovere din tricot subtire pe care sa le purtam cu un blazer lung in aceeasi culoare pentru a obtine o tinuta business chic, sau pentru topuri uni pe corp pe care sa le asortam unei perechi de pantaloni ampli, in stilul Balmain.

guler-inalt-2019  guler-inalt-2019

bluza-guler-inalt-2019  bluza-guler-inalt-2019

Maneci bufante. Intr-un stil feminin cu tuse vintage, topurile si rochiile cu maneci bufante raman un trend esential si in 2019. Avantajand mai ales femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), aceste piese pot transforma orice tinuta intr-una extrem de chic. Putem sa purtam camasa alba cu maneci usor ample cu o pereche de pantaloni drepti sau cu o fusta conica pentru o tinuta office, dar putem la fel de usor sa o asortam unei perechi de jeansi pentru un look de oras.

Pentru a surprinde si mai bine viziunea designerilor pentru stilurile elegante si feminine ale lui 2019, putem opta pentru piese cu maneci bufante si guler inalt sau cu broderie.

rochie-maneci-bufante  bluza-maneci-bufante

bluza-maneci-bufante  rochie-maneci-bufante

Franjuri. Un trend care va rasfata in egala masura femeile care iubesc stilurile retro si pe cele care doresc sa afiseze cele mai moderne tinute, franjurii vor fi intalniti in moda lui 2019 in diverse propuneri de styling.

Rochiile maxi cu franjuri de la talie in jos, un aliat al femeilor cu o silueta androgina sau triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste), sunt printre cele mai elegante outfituri ale acestui an, in timp ce puloverele colorate cu franjuri la maneci vor completa foarte chic o tinuta casual. Pentru un look ce va imbina armonios cele doua stiluri, putem miza pe o jacheta lunga de tip poncho sau cardigan cu franjuri la terminatii, pe care sa o purtam cu jeansi sau pantaloni conici.

rochie-franjuri  

bluza-franjuri  jacheta-franjuri

Rosu aprins. Daca paleta clasica de culori este dominata in 2019 de tinute bej, outfiturile statement intr-o singura culoare sunt monopolizate de nuantele aprinse de rosu.

Designerii ne propun rochii cu o singura maneca sau cu pliuri, topuri cu guler inalt si decupaje, sau fuste vaporoase pe care sa le accesorizam cu pantofi in aceeasi culoare sau in nuante de bej.

rochie-rosie  rochie-rosie

rochie-rosie  rochie-rosie

bluza-rosie-sense  rochie-rosie-sense

fusta-rosie-sense  pulover-rosu-sense

Volane. Boeme si elegante, rochiile cu volane nu pot lipsi din moda acestui an. Iar viziunile diferite ale designerilor ne promit piese chic potrivite pentru orice ocazie.

Astfel, pentru o tinuta classy putem alege o rochie neagra simpla si un brau negru cu volane, in timp ce pentru o tinuta casual putem opta pentru rochii cu volane si imprimeu in dungi sau floral.

rochie-neagra-brau-volane  rochie-volane-2019

fusta-volane-2019  rochie-volane-2019

bluza-rosie-volane-sense  bluza-multicolora-volane-sense

Gentile rotunde. Daca in 2018 geanta IT era cea cu aspect din paie, anul 2019 va fi dominat de gentile rotunde.

Putem alege modele de dimensiuni mari pentru tinutele casual de zi sau genti mici intr-o culoare puternica pentru o tinuta glam. Indiferent de modelul ales, designerii ne incurajeaza sa optam pentru aceste modele atat pentru accesorizarea tinutelor create cu rochii maxi, vaporoase, cat si pentru completarea unui outfit creat in jurul pieselor casual sport.

geanta-rotunda-2019  geanta-rotunda-2019

geanta-rotunda-2019  geanta-rotunda-2019

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.