Trenduri pentru toata vara

Garderoba de vara nu se rezuma doar la rochii maxi inflorate si costume de baie. Se poarta o varietate mare de accesorii boho de vara si outfituri care imbina eleganta retro cu liniile cool contemporane. Descopera mai jos trendurile pe care le vei vedea toata vara aceasta, atat in reviste printate, cat si in online:

1. 70` s Are Back

Nostalgia secolului trecut este de cateva sezoane foarte trendy. Daca vara trecuta se purtau blugii cu talie inalta si tricourile cu trupe in genul anilor ’90, in 2020 sunt trendy piesele specifice anilor ’70 cu printuri florale, piese tricotate si o paleta foarte larga de culori. Pentru un outfit in stilul anilor ’70, poarta un top tricotat cropped, impreuna cu o pereche de pantaloni evazati si platforme.

2. Modern Tea Dress

Rochiile clasice midi, cu talia marcata si detalii feminine, precum volanele si funditele, se poarta in acest sezon. Pentru un look glam, opteaza pentru rochiile din satin foarte stralucitoare. Alege tiparele care iti accentueaza talia, apoi au o cadere complexa ce arata delicat si feminin. Culorile variaza, de la cele nude, pana la printurile vintage cu flori, lasandu-ti libertate totala de alegere. Poarta rochiile midi impreuna cu sandale cu toc sau espadrile pentru a te bucura de un look feminin. Poti incerca si bocancii de vara, pentru a oferi tinutei tale un aspect mai young decat credeai.

3. Utility

Hainele utilitare, inspirate din echipamentele de munca, sunt un must al verii 2020. Se poarta, din nou, pantalonii cargo, bermudele sau salopetele de denim. Culorile cele mai trendy sunt khaki, alb, gri, negru si denim. Scopul este sa arati cat mai cool si confortabil. Iti recomandam sa porti bermude, impreuna cu un sacou oversized si platformele sau sandalele flat cu o singura bareta lata.

4. Summer Trench

Nimic nu se potriveste mai bine cu zilele ploioase de primavara/vara decat trench-ul. Poarta-l vara impreuna cu mom jeans sau evazati si un tricou alb. Poti completa look-ul cu o pereche de cizme de vara care, precum ti-am zis, sunt extra trendy in vara 2020. Ca accesoriu, alege o esarfa pe care o prinzi in par stil bandana.

5. Square Heels

Varful stiletto din iarna a fost inclocuit, vara, cu cel patrat. Designerii au mers mai departe de varful patrat si aj adaugat si tocul stiletto cu terminatie patratoasa. Poarta acest gen de pantofi la costumul cu bermude. Completeaza outfitul cu o palarie in genul celor de pescar si vei obtine un outfit super cool.

6. Beach Bag

Gentile din ratan si din diferse materiale naturale ne duc imediat cu gandul la mare si tocmai din acest motiv raman in topul tendintelor de vara. Daca nu stim inca unde vom merge in vacante, avem voie sa ne jucam cu gandul. Culorile naturale sunt extrem de versatile si aduc in oras atmosfera de vacanta. Poarta gentile din ratan impreuna cu o pereche de pantaloni albi si cu un top imprimat tropical.

7. Pretty in Blue

Albastrul este printre cele mai trendy culori ale verii, fie ca este vorba despre cel navy sau de baby blue. Se poarta rochiile navy, dar si trench-urile in nuante de albastru. Cromatic se potriveste perfect cu galben, alb, bej sau cu printurile in dungi.

8. Tropical Nights

Printurile tropicale pe rochii maxi, midi sau ca detalii grafice pe camasi sunt foarte trendy. Poti alege intre cele foarte colorate, cu multe detalii vegetale si animale, sau o varianta stilizata cu alb si negru. Se potrivesc impreuna cu turbanele colorate si cu cerceii supradimensionati.

9. Souvenir Jewelry

Bijuteriile din scoici si pietre naturale sunt cele mai trendy accesorii dintre toate in acest sezon. Ele amintesc de bijuteriile pe care le gasesti la mare, in magazinele de souvenir-uri. Au un aspect boho. Se potrivesc la orice si in special cu rochiile maxi, florale.

10. Huge Sunglasses

Ochelarii foarte subtiri din sezonul trecut au fost inlocuiti de cei foarte mari. Se poarta liniile sport futuriste din anii ’90. Principiul de baza pentru ochelarii de soare din acest sezon este the bigger the better.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.