Trend Alert: culorile aprinse ale primaverii

Daca tendintele ne-au obisnuit cu tinute care ne evidentiaza stilul prin diverse combinatii de culori, primavara aceasta culorile calde ne permit look-uri monocrome, sau create in jurul unei culori calde.

Galbenul este prezent pe catwalk in toate nuantele, iar Tibi si Blumarine sugereaza tinute bazate excluziv pe aceasta culoare, permitandu-ne, insa, un joc de nuante. Astfel, fie ca alegem sa asortam o bluza cu o pereche de pantaloni din piele sau cu o fusta din material fluid, o tinuta all yellow insenineaza orice garderoba. Pentru o nota perzonalizata, putem alege o pereche de pantofi intr-o culoare diferita, dar nu mai putin intensa pentru a spori efectul efervescent al tinutei.

galben-tibi Blumarine-2017 phillip-lim galben

Armani propune tinute elegante in galben-negru, o combinatie clasica intre o culoare statement si un ton al elegantei. Astfel de combinatii sunt potrivite atat pentru tinute urbane, casual, cat si pentru cele de birou, intensitatea culorii si materialul fiind cele care pot face diferenta. Spre exemplu, daca o bluza satinata cu detalii aurii poate fi elementul cheie al unui look glam, o tinuta office poate fi completa prin alaturarea unei piese galbene unui articol negru, bej sau bleumarin.

galb-armani  galben-sense galben sense galben-sense galben-sense

Rozul, cea de-a doua culoare care a cucerit prezentarile de moda, poate fi culoarea statement a unei tinute office, daca alegem sa o purtam cu o piesa uni intr-o culoare deschisa si cu o accesorizare minima. Poate fi vorba in acest caz despre un top alb sau o pereche de pantaloni bej si un sacou ale carui nuante sa tempereze un roz puternic, asa cum sugereaza Gucci.

roz  roz-sense

roz-sense roz-gucci

Nu putem trece cu vederea nici combinatia roz-negru, o alaturare cromatica a carei eleganta este recunoscuta de Chanel si Oscar de la Renta. Efectul poate fi sporit prin materialele fine, croiuri fluide sau piese cambrate. Intrucat tinuta astfel creata defineste reperele elegantei, este recomandata o accesorizare minima si pastrarea celor doua culori ca unice repere cromatice ale look-ului format.

roz chanel roz oscar roz sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.