Topurile primaverii pe care le vom purta si in sezonul cald

Ultima luna de primavara ne intampina atat cu nerabdarea de a inlocui garderoba sezonului de tranzitie, cat si cu una dintre cel mai des intalnite dileme vestimentare de final de sezon: ce piese putem pastra pentru noua etapa a anului stilistic, astfel incat outfiturile create sa fie cat mai chic, mai trendy si mai pliate pe stilul nostru personal?

Iar daca in alegerea jeansilor sau a pantalonilor, lucrurile sunt de fiecare data mult mai simple, in ceea ce priveste topurile, trebuie sa tinem cont de materiale, de croi sau de micile detalii care le ofera personalitate.

Topurile casual, de zi, pentru care putem opta cu incredere in vara lui 2019, vor descrie un stil chic si modern daca alegem un model basic din bumbac intr-o culoare puternica, sau daca mizam, asa cum face si actrita Reese Witherspoon, pe un imprimeu in tendinte precum cel polka dots.

Alegand o bluza galbena, rosie sau oranj cu un croi lejer, putem asorta foarte usor cu o pereche de jeansi, in timp ce imprimeul cu buline este oportunitatea fashionistelor de a jongla cu nuante si culori prin accesorizarea cu genti si pantofi in culoarea imprimeului.

bluza-casual-galbena  bluza-casual-buline

bluza-casual-galbena-sense  bluza-casual-polka-sense

Daca dorim sa obtinem un look elegant, clasic, casual si modern printr-o singura piesa, atunci camasa alba, neagra sau bleumarin uni este un must-have la care nu vom renunta in sezonul cald.

Alegand un model lung, intr-un croi relaxat, putem asorta cu o pereche de jeansi sau de pantaloni slim sau skinny, imaginea unui stil in tendinte fiind accentuata printr-un croi asimetric al camasii. Daca dorim sa alegem o camasa clasica dintr-un material vaporos, atunci pantalonii evazati sau cei cu un croi drept pot fi optiunile potrivite daca accesorizam cu o curea sau o centura care sa sublinieze talia.

camasa-alba  camasa-neagra

camasa-alba-sense  camasa-sense

Trendul decupajelor ramane un reper stilistic de baza pentru femeile care doresc sa imbine perfect stilul clasic, minimalist, cu tendintele primavara-vara 2019.

Alegand topuri cu un astfel de model, putem asorta atat cu pantaloni office, drepti, daca mizam pe o bluza uni, cu un croi elegant, cat si cu jeansi sau fuste pentru un look de zi. Indiferent de felul in care alegem sa asortam topurile cu decupaje, acestea transforma orice tinuta basic intr-una moderna, fiind totodata una dintre cele mai confortabile piese ale sezonului cald.

bluza-decupaje  rochie-decupaje

bluza-decupaje  bluza-bleumarin-decupata-sense

In prezentarile de moda pentru 2019, pliurile sunt prezente in diverse combinatii care confirma notele moderne alte stilului compus, aducand totodata diverse avantaje pentru silueta.

Astfel, topurile cu pliuri, mai ales cele cu maneci oversized, sunt ideale pentru femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), in timp ce asortarea unui top cu bretele unei fuste pliate va avantaja mai ales femeile cu o silueta triunghi inversat. Chloe si Valentino, doua dintre cele mai apreciate nume din moda internationala, ne incurajeaza sa adoptam acest stil, in timp ce vedetele ii reafirma statutul de must-have prin topuri uni, clasice, cu maneci pliate.

bluza-pliuri  bluza-pliuri

bluza-pliuri  bluza-pliuri-sense

Bluzele cu un croi suprapus aduc de fiecare data o nota de eleganta si de feminitate outfitului creat. Trendurile sezonului primavara-vara 2019 ne indreapta atentia spre modele cu maneci bufante si cordon in talie, piese care vor avantaja femeile cu o silueta triunghi, dar si pe acele topuri cu decolteu adanc in V care va crea imaginea unei siluete mai inalte.

Iubitoarele tinutelor clasice pot alege piese dintr-un material fin, vaporos, potrivite atat pentru un outfit office, daca mizam pe o culoare subtila, cat si pentru o iesire de seara, daca alegem un top colorat sau un model cu detalii transparente.

bluza-suprapusa  bluza-suprapusa

bluza-rosie-sense  bluza-roz-sense

bluza-suprapusa-sense  bluza-suprapusa-galbena-sense

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.