Topul pieselor ROSII care updateaza garderoba toamnei!

Primele semne care anuntau ca rosul va domina acest sezon au inceput odata cu obsesia designerilor pentru cizmele lungi, peste genunchi, in nuante cat mai aprinse de rosu. Iar de la acestea la includerea culorii vedeta in prezentarile celor mai renumiti designeri nu a fost decat un pas. Iata care sunt piesele pe care acestia ni le recomanda si cum le putem integra cat mai usor in garderoba de zi cu zi:

Bluzele rosii pe care Victoria Beckham mizeaza atat in colectia pe care ne-a prezentat-o cat si in tinutele adoptate sunt cu siguranta o piesa statement. Indiferent cu ce alegem sa le asortam si indiferent de contextul in care le afisam, acestea vor sublinia nota indrazneata si feminina a look-ului schitat.

Pentru un look office, bluza rosie poate descrie un stil feminin si modern fara a parasi zona clasicului daca alegem un model cu decolteu subtil si un detaliu statement precum volanele. Un model din tricot fin cu decolteu in V poate fi purtat peste o camasa cambrata cu guler clasic, iar pentru un outfit de oras, modelele cu umeri goi raman printre cele mai populare optiuni.

Daca pentru o tinuta de birou putem opta pe asortarea cu o fusta conica sau o pereche de pantaloni negri, pentru un look de oras putem urma exemplul propus de deisgneri optand pentru o tinuta all red.

buza-rosie  buza-rosie-beckham

buza-rosie-umeri-goi  buza-rosie-sense

Pentru un look rafinat, fustele pastreaza o lungime midi, iar Max Mara si Victoria Beckham sunt doua dintre numele care ne indruma pe aceasta directie stilistica in sezonul de tranzitie. Nuantele difera de la rosu cald, aprins, la nuante de Burgundy si tente de roz, iar materialele alese ofera, de asemenea, posibilitatea de a face cea mai buna alegere. O fusta din catifea, de exemplu, poate fi usor asortata cu un pulover cu un croi amplu, din tricot gros, in timp ce fustele din voal vor fi mai bine puse in evidenta prin topuri dintr-un material subtire.

Pentru o tinuta de oras, fusta midi intr-un croi pe corp si intr-o nuanta aprinsa de rosu poate fi purtata cu o bluza oversized cu imprimeu, in timp ce un outfit classy, elegant, poate fi obtinut prin asortarea cu o bluza uni, bej si un trenci intr-o nuanta asemanatoare bluzei.

Pantofii si cizmele cu toc reprezinta o accesorizare esentiala pentru o fusta midi, iar in acest sezon putem alege cu incredere o pereche intr-o nuanta de rosu.

fusta-rosie-max-mara  fusta-rosie-victoria-beckham

fusta-rosie-street-style  fusta-rosie-street-style

fusta-rosie-sense  fusta-rosie-sense

Croiurile midi sunt preferate de designeri si in alegerea rochiilor pentru acest sezon. Iar rochiile rosu uni in linii simple, clasice, se afla printre modele propuse de Givenchy sau Valentino.

Acestea aduc o tusa casual chic prin gulerul inalt si un detaliu reprezentativ. Poate fi vorba despre un model cu accente transparente sau despre un croi suprapus. In fiecare dintre aceste cazuri accesorizarea conduce din nou spre pantofii si cizmele rosii, iar un plus de culoare poate fi adus printr-o jacheta intr-o nuanta la fel de puternica. Rozul este o optiune indrazneata propusa de Valentino, iar outfitul rezultat promite un look pe cat de feminin pe atat de modern.

rochie-rosie-givenchy  rochie-rosie-beckham

rochie-rosie  rochie-rosie-sense

Cizmele rosii, cu precadere cele lungi, peste genunchi, sunt cu siguranta trendul dominant al sezonului. Fendi ne propune sa le purtam cu rochii midi vaporoase pentru un look cu accente glam, in timp ce Missoni propune modele casual, intr-o nuanta mai calda si mai subtila de rosu, pe care le putem asorta si unei tinute casual.

Chiar daca cizmele s-au impus ca trend esential, pantofii Brogue in stilul Chloe si cei din catifea, cu toc inalt, prezentati de Carolina Herrera, reprezinta optiuni pe care le putem considera atat pentru tinute casual, cat si pentru outfituri elegante. Pentru un outfit feminin prin excelenta putem opta pentru o pereche de pantofi din catifea asortati unei fuste midi cu un croi in A.

cizme-rosii-fendi  cizme-rosii-missoni

pantofi-rosii-chloe  pantofi-rosii-herrera

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.