Top 3 accesorii si combinatii de vara

Pe cat de placut este sentimentul premergator achizitiilor vestimentare, pe atat de dificil poate fi uneori sa decidem cele mai potrivite combinatii pentru a le pune in valoare. Si, oricat de impresionanta ni se prezinta garderoba si proviziile de acccesorii, ne regasim din ce in ce mai des in situatia de a reconsidera alegerile facute pentru o accesorizare reusita.

Desi majoritatea considera ca una dintre cele mai usoare idei de asortare este aceea care considera cromatica pantofilor cu cea a gentii, designerii ne invata ca si outfitul in sine are un cuvant major de zis. Geanta cu imprimeu floral, spre exemplu, va arata foarte bine alaturi de o rochie a carei nuanta de baza se gaseste in imprimeul acesteia.

geanta florala floral.gucci

floral.fs  floral.fs.

Un alt accesoriu pe care trebuie sa il avem aproape in orice sezon si pentru orice ocazie este geanta neagra. In functie de dimensiunile si liniile acesteia putem alege cele mai potrivite combinatii. Astfel ca, o geanta de dimensiuni mici, in linii simple, clasice, reprezinta o adevarata bijuterie purtata cu o rohie aurie sau bej. Celine si Lily Collins ne reamintesc ca doua dintre cele mai pretioase culori, purtate impreuna, nu pot conduce decat spre un rezultat perfect.

celine collins

fashionsense fashionsense

Un accesoriu extrem de indragit in ultimele sezoane il reprezinta colierul de tip guler. Iar daca acesta este realizat din materiale vintage sau semi-pretioase, drumul spre accesorizarea perfecta este deja parcurs. Fie ca este purtat la o rochie cu decolteu rotund sau peste gulerul unei camasi, acest detaliu diferentiaza instant o tinuta corecta de una ideala, demna de orice iubitoare de moda.

collar.valentino collar

COLIER guler

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.