Tipuri de fuste creion si cum o alegem pe cea mai potrivita

Indiferent de sezon, fustele pencil sunt piese esentiale in garderoba, mai ales atunci cand discutam despre un stil office sau o tinuta clasica pentru un eveniment de tip cocktail. In functie de silueta, anumite modele se impun printre cele mai avantajoase optiuni de creare a unui look modern si corect.

Detaliul central. O fusta creion cu talie inalta este un aliat stilistic de baza pentru femeile care doresc sa creeze iluzia unei siluete mai inalte. Iar daca alegem un model cu un detaliu central in zona taliei, precum o catarama intr-o culoare contrastanta, fusta aleasa va ajuta, de asemenea, la schitarea unei siluete mai subtiri, distragand atentia de la linia soldurilor.

fusta-midi  

fusta-midi-neagra  fusta-midi-sense

Nasturi. In sezonul toamna-iarna 2018, fustele cu nasturi decorativi se afla in topul trendurilor. Iar modul de amplasare a acestora poate reprezenta un avantaj in functie de efectul stilistic pe care dorim sa il obtinem.

Astfel, o fusta cu talia si terminatia asimetrica este un model potrivit mai ales femeilor inalte sau celor care doresc sa adauge volum in zona soldurilor, in timp ce o fusta cu nasturi centrali, dispusi vertical, poate subtia optic, alungind de asemenea silueta.

fusta-midi-nasturi  fusta-midi-nasturi

fusta-midi-nasturi  fusta-midi-nasturi

Peplum. Fustele cu volan sub talie, cunoscute ca fuste peplum, sunt ideale pentru femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste), efectul fiind accentuat de asortarea cu un top fara maneci.

Femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), pot miza la fel de corect pe eleganta unui astfel de model daca vor alege sa adauge in look-ul creat un top sau un blazer cu umeri pronuntati sau cu volane in partea superioara.

fusta-peplum  fusta-peplum

fusta-peplum  fusta-peplum

Talie contrastanta. Indiferent de tipul siluetei, accentuarea taliei este un must pentru un look armonios, modern si feminin. Iar daca centurile de talie, purtate in acest sezon in modele inguste sau sub forma de brau, sunt printre cele mai la indemana solutii, o fusta cu talie contrastanta este o optiune cu mult mai eleganta.

Putem alege, asadar, un model cu broderie contrastanta in talie, dar putem, de asemenea, sa optam pentru curele metalice, foarte inguste. Pentru ca outfitul sa fie intr-un acord perfect, putem miza si pe asortarea cu o pereche de pantofi sau cu o geanta de dimensiuni mici cu aspect metalic.

fusta-midi-creion  fusta-midi-creion-sense

fusta-midi-creion  fusta-midi-creion

Imprimeu. Fusta midi cu imprimeu este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru femeile care doresc sa aduca volum in partea inferioara a siluetei. Acest efect este accentuat daca alegem un imprimeu oversized, iar in sezonul toamna-iarna 2018 putem alege intre diferite modele care au dominat tendintele pe catwalk-urile internationale.

Imprimeul leopard, cel in carouri, dar si imprimeul floral se afla printre propunerile de baza ale designerilor, o astfel de fusta schitand un look office chic si modern alaturi de o camasa sau un pulover uni, intr-una dintre culorile fustei.

fusta-imprimeu-2018  fusta-imprimeu-2018

fusta-carouri-2018  fusta-carouri-2018

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.