Tips-uri Fashion pentru Acasa

Trecum cu totii impreuna prin momente dificile, in care fiecare dintre noi este dator/datoare sa fie cat mai responsabil/a pentru ceilalti, dar si pentru sine. Stam Acasa este principiul de baza. Informatiile legate de igiena personala si de regulile pe care trebuie sa le respectam sunt virale pe internet si social media. Insa, pe langa normele de protectie si de igiena, exista si aspectele psihologice la care trebuie sa fim atenti. Psihologii recomanda sa adaptam obiceiurile noastre zilnice noului context. Astfel, este indicat pentru o stare de bine sa nu porti doar pijamale timp de saptamani intregi si sa stai cu parul nearanjat. Chiar daca ne petrecem mai mult timp in confortul propriei locuinte, este recomandat sa continuam sa purtam haine care ne fac sa ne simtim bine si increzatoare. Descopera mai jos idei cool de tinute pe care le poti purta si in casa.

It`s Fun To Stay Home

Un outfit format dintr-o camasa clasica albastra si o pereche de jeans este foarte confortabil, insa profita ca nu mai ai niciun fel de dress-code si alege combinatii fun, pe care nu ai indrazni sa le porti in mod normal la birou. Poate ca mereu ai vrut sa vezi cum arati intr-o rochie intr-o nuanta puternica, precum fuchsia, lime sau orange dar nu iti permite jobul sau stilul tau de viata. Profita de oportunitatea de a putea sa porti ce vrei tu si alege piesele care te intimideaza. Alege o rochie intr-o nuanta roz puternica, impreuna cu  cercei fun si completeaza cu o pereche de saboti de casa, de inspiratie vintage. Nu uita sa iti aranjezi parul si sa te machiezi fara graba de a lasa copiii la scoala si de a ajunge la timp la birou.

Netflix & Flowers

Cu siguranta vei avea macar un maraton de filme in aceasta perioada, dar asta nu inseamna ca nu poti sa porti un outfit floral de primavara, in timp ce urmaresti serialul tau preferat. Alege sa porti o bluza lejera cu imprimeu floral, impreuna cu o pereche de pantaloni casual colorati. Accesorizeaza cu cele mai bune (si sanatoase) gustari.

Basic But Not Boring

Daca nu ai starea necesara sa te aranjezi foarte tare, dar totusi preferi sa porti altceva in afara de pijamale, alege un outfit de baza cu detalii neasteptate. Alege o tinuta formata dintr-o pereche de jeans tip mom jeans si un tricou alb simplu sau cu print. Pe deasupra poti adauga un kimono cu imprimeu si incalta-te cu papuci de casa de inspiratie orientala. Parul il poti purta in coc sau in stilul beach weaves. Un gloss si niste rimel sunt suficiente pentru o zi in care vrei un look relaxat dar si chic.

O alta varianta a tinutei de baza reinterpretate este combinatia dintre un sacou cu talia accentuata impreuna cu jeans sau colanti. Sub sacou poti purta un top cambrat negru sau un tricou cu imprimeu. Adauga un colier tip chain si cea mai confortabila pereche de papuci de casa.

Gala Night At Home

Macar odata ne-am uitat la filmele vechi in care la masa toata familia era imbracata in haine elegante, chiar daca nu era niciun eveniment. Poate ca de multe ori ne-am dorit in secret o cina similara, dar, dupa o zi plina la job nimeni nu mai are starea necesara sa imbrace o rochie de seara, doar pentru a sta la masa cu familia. Avand in vedere ca majoritatea dintre noi lucram de acasa, masa de seara poate deveni un motiv foarte bun pentru a purta acea rochia pentru care mereu ai pastrat-o pentru un eveniment special. Poarta o rochie de seara neagra pretioasa, impreuna cu setul tau favorit de bijuterii. Coafeaza-te si acorda-ti timp sa te machiezi cat de sofisticat vrei. In plus, masa de seara poate deveni un eveniment mult mai fun pentru toata familia daca stabiliti un dress code.

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.