Tinute office SS 2020

Pe masura ce temperaturile cresc, devenim din ce in ce mai pregatite sa renuntam la haine de iarna si sa ne bucuram de un nou look fresh. Hainele pentru birou sunt primele care trebuie sa treaca prin aceasta schimbare. In primavara 2020, tendintele se remarca printr-o imbinare armonioasa a stilului feminin cu cel masculin. Se poarta in mod deosebit accentele de culoare si piesele cu imprimeuri colorate. Poti asorta sacourile cu fustele 7/8 sau poti purta rochiile preferate de vara cu un pulover turtleneck pe sub ele. Pregateste-te de primavara cu cele mai cool si trendy combinatii office.

1. Romantic Style

Nimeni nu a spus ca o tinuta romantica este potrivita doar pentru activitatile din timpul tau liber. O tinuta office nu trebuie sa fie exclusiv bazata pe culorile gri, negru, alb si albastru. Poti purta roz, printuri florale si fuste 7/8 cu volum si intr-un context oficial. Poarta o bluza feminina cu maneci fancy, in culori pastelate si asorteaz-o cu o fusta plisata 7/8 & stiletto.  Adauga o pereche de cercei discreti si o bratara cu pietre pretioase pentru a-ti completa look-ul.

2. Modern Office

Reinventeaza stilul clasic pentru birou cu noi combinatii interesante si trendy. Poarta un sacou diferit fata de pantaloni. Poti alege ca una dintre cele doua piese sa aiba un imprimeu colorat pentru a obtine un efect intens. Asorteaza cu o geanta maxi si cercei cu forme minimaliste. Cu pantalonii de costum se potrivesc tocurile clasice stiletto, mai ales daca sunt usor evazati in partea de jos.

Un alt mod de a purta un stil office intr-o varianta moderna este sa optezi pentru costume colorate. Verdele, albastrul si nuantele pastelate sunt cele mai fresh si trendy culori pentru moda SS 2020. Accesorizeaza minimalist o esarfa in aceeasi gama cromatica si un colier discret.

 

3. Classic Style

Un look chic si clasic pentru birou este format din combinatia dintre fustele pana la genunchi, pencil, si sacou. Se potrivesc o pereche de cizme lungi, slouch, sau tocuri stiletto  si un top cambrat pe corp. Completeaza tinuta cu o pereche de ochelari simpli si un colier statement sau o esarfa colorata.

 

4. Summer Dream

Pentru cele care viseaza la vacantele de vara in pauzele de masa de la serviciu, exista un look perfect. Incorporeaza rochia ta favorita de vara intr-o tinuta trendy potrivita pentru birou. Alege o rochie cu o lungime de 7/8, poart-o cu o bluza cambrata pe corp pe dedesubt, tocuri sau cizme subtiri si un pardesiu lung.

5. Black & White Look

Albul si negru sunt perfecte pentru tinuta office. Pot fi foarte creative, in functie de modul in care alegi sa le porti. Combina fustele largi, cambrate pe talie, 7/8, cu bluzele sau camasile albe. Se potrivesc cerceii aurii si parul prins. Pentru a completa in mod armonios tinuta, alege sa porti o pereche de botine inspirate din perioada victoriana.

6. All About Nudes

Culorile nude sunt preferatele multor femei, deoarece ofera un plus de eleganta oricarei tinute. Sunt perfecte pentru birou. Pentru a nu avea un look anost, este necesar sa adaugi detalii colorate tinutei tale. Cu paleta de culori nude se potrivesc cel mai bine albastrul, rosul bordeaux si verdele. Poarta o tinuta in culori nude, compusa din pantaloni office, un top cambrat pe corp, tocuri stiletto si un pardesiu in ton. Accesorizeaza cu o geanta potrivita cromatic, in oricare dintre nuantele mentionate mai sus. Ofera tinutei un plus de  rafinament, prin bijuteriile fine, din aur chiar sau doar patinate.

 

7. Just A Bit of Color

Invioreaza-ti garderoba pentru birou cu detalii colorate. Poti alege sa porti, in locul pantalonilor clasici de costum, o pereche cu un imprimeu colorat sau pur si simplu sa adaugi tinutei tale detalii in nuante puternice. Un pardesiu sau o geanta colorata pot face mai interesanta orice tinuta obisnuita. Combina o fusta sau o pereche de pantaloni colorati cu un top uni, plus un pardesiu verde, roz, orange sau albastru.

8. Chanel Style

Stilul Chanel este inconfundabil in moda. Tweed-ul si formele gandite pentru a fi practice, dar si feminine, constituie stilul specific al Casei de Moda franceze. Alege un sacou din tweed si o pereche de pantaloni largi din matase pentru a obtine un look office inspirat de stilul Chanel. Cel mai bine se potrivesc, desigur, colierele lungi cu perle, dar le poti inlocui si cu un colier la baza gatului.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.