Tinute Glamour pentru Sarbatori

In luna Decembrie sunt multe petreceri la care trebuie sa participi. Fie ca este vorba despre o petrecere de Craciun la birou, poate de un Revelion cu prietenii si familia, este important sa iti achizitionezi din timp tinuta perfecta, pentru a evita aglomeratia de pe ultima suta de metri. Petrecerile de Sarbatori sunt ocaziile ideale pentru a purta rosu sau  rochiile elegante din catifea. In luna Decembrie, designerii ne propun si tinute spectaculoase, din tesaturi colorate, cu paiete sau glitter. Alege o tinuta dintre cele 6 sugestii de mai jos si fii pregatita sa stralucesti toata luna Decembrie.

Rochia de catifea este un statement de eleganta si de feminitate. Catifeaua este una dintre tesaturile favorite ale Caselor de Moda. De asemenea, de-a lungul istoriei, a fost in topul preferintelor actritelor si cantaretelor. In colectia Sense Limited Edition, vei gasi numeroase modele de rochii din catifea colorata, care se potrivesc perfect cu orice tip de silueta. Tiparul cu umerii usor accentuati si spatele gol este ideal daca iti doresti o tinuta minimalista, dar de efect. Catifeaua este, in sine, o tesatura spectaculoasa la care nu este nevoie sa adaugi o accesorizare strong. Un colier pretios si o pereche de stiletto sunt suficiente.

Daca preferi pantalonii in locul rochiilor, designerii au conceput costumul din catifea. Cu un tipar care avantajeaza talia, costumul din catifea se potriveste cu petrecerile de la birou. Designeri precum Dolce & Gabbana sau Ralph Lauren iti propun un tipar masculin de costum, pe care il poti accesoriza cu o pereche de cercei supradimensionati sau cu un colier auriu.

Rochia stralucitoare este senzationala la petrecerile de Sarbatori. Efectul shinny este realizat prin lurex, paiete sau tesaturi metalice. Evita sa accesorizezi (prea mult) o tinuta stralucitoare, avand in vedere ca tinuta in sine este spectaculoasa. Din colectia Sense Limited Edition, iti propunem a rochia Ivette, stralucitoare de seara si cambrata pe corp, cu un decolteu elegant,  pe care o poti asorta cu stiletto negre si un plic negru cu sclipici.

Avantajul rochiilor din paiete este ca arata excelent in orice forma. Fie ca alegi varianta mini, tip Balmain, sau pe cea maxi in genul Elie Saab, te vei bucurata de o tinuta in care te vei simti si vei arata spectaculos.

 

Little black dress ramane, dupa un secol de la aparitie, o piesa esentiale pentru orice fashionista. In colectia Sense, iti propunem diverse interpretari ale modelului clasic. Cu luna decembrie se potrivesc cele din catifea & tull, care evidentiaza bustul si talia. Genul acesta de rochie se potriveste cu perlele si parul aranjat in bucle lejere.

Isabel Marant si Bottega Veneta au introdus in colectiile FW 2019/20 interpretari spectaculoase ale piesei Little Black Dress. Inspirandu-te din colectiilor lor, poti achizitiona genul acesta de rochie cu paiete sau din piele. Pentru a pastra stilul frantuzesc specific, poarta dresuri subtiri negre si stiletto.

Tinutele metalice sunt in favoritele editorilor de moda. Nuantele metalice sunt spectaculoase si te vor ajuta sa stralucesti in toata luna decembrie. In colectiile FW 2019/20, designerii au introdus rochii cu pliseuri sau paiete in nuante metalice. Sense iti propune fustele plisate metalice, pe care le poti asorta cu bluze spectaculoase si tocuri.

Pentru o petrecere, tinutele in nuante metalice se potrivesc cu un machiaj smokey eye si accesorizare minimalista. In cazul rochiilor, poarta parul prins la spate si un croi care sa evidentieze bustul si talia.

 

https://fashionsense.ro/product/7867-fusta-plisata-alexia-argintiu

Rochiile cu imprimeu floral nu mai sunt rezervate doar sezonului cald. In colectiile D&G, Dries van Noten sau Prada vei regasi rochii cu model floral. Pentru petrecerile din luna Decembrie, alege sa le porti inspirandu-te din stilul tipic italian. Alege o rochie cu imprimeu floral in culori calde si asorteaz-o cu o pereche de cercei statement si un ruj rosu. O haina de blana eco va completa perfect tinuta.

 

 

 

 

Bluzele Glam sunt o varianta practica atunci cand nu vrei sa iti bati capul sa gasesti rochia perfecta. Bluzele cu un detaliu deosebit pot fi purtate atat cu pantaloni, cat si cu fuste cambrate sau plisate. Se potrivesc cu petrecerile de la birou, dar si cu diferite evenimente culturale, precum concertele caritabile de Craciun.

Pentru o bluza cu un detaliu glam alege sa porti in partea de jos o piesa simpla. Astfel, atentia se va concentra asupra bluzei. Daca nu este foarte decoltata, atunci iti poti prinde parul si sa adaugi o pereche de cercei supradimensionati.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.