Tinute all black pentru un stil rafinat si mereu in tendinte

A fi in pas cu moda poate insemna multiple lucruri, cu atat mai mult cu cat fiecare femeie are propria definitie a unui stil in tendinte. Un lucru valabil insa pentru fiecare iubitoare de moda, indiferent de trendurile pe care le admira sau de stilul care o reprezinta, este ca o tinuta all black va fi mereu reprezentativa pentru un look in, chic si elegant.

De ce trebuie sa tinem cont daca dorim sa schitam un astfel de outfit?! De faptul ca felul in care accesorizam si detaliile pe care trebuie sa le luam in considerare sunt chiar mai importante decat piesele pe care le alegem.

Intr-o astfel de tinuta, aplicatiile nu reprezinta doar accesorii de efect, ci artificii stilistice necesare in schitarea unui outfit coerent stilistic. Astfel, daca alegem o rochie neagra pe care o purtam cu dres si cizme negre, sau daca mizam pe doua piese in aceasta nonculoare, este necesar sa accentuam anumite zone pentru a nu ascunde linia siluetei.

Givenchy propune sa optam pentru costume cu aplicatii pe revere, in timp ce Alberta Ferreti ne atrage atentia asupra rochiilor cu nasturi mari contrastanti, ambele idei de styling fiind ideale si pentru femeile care doresc sa creeze imaginea unei siluete mai subtiri.

Hermes ne prezinta costume cu aplicatii si cusaturi contrastante care atrag atentia in zona taliei, a umerilor si a picioarelor, iar Chanel demonstreaza ca o jacheta ampla cu aplicatii va fi purtata corect alaturi de un top cu decolteu adanc in V si cu o centura in talie.

costum-negru-2019  rochie-neagra-2019

costum-negru-aplicatii  all-black-aplicatii

Decupajele sunt un alt detaliu pe care putem miza atunci cand dorim sa ne bucuram de rafinamentul unui outfit all black. Versace demonstreaza ca o rochie neagra scurta va arata minunat cu accesorii aurii si botine negre, dar si ca modelele cu decupaje la decolteu sau in zona taliei vor atrage atentia in partea centrala a siluetei, creand astfel un look armonios.

Ideale pentru o tinuta de seara, decupajele nu trebuie excluse nici dintr-un outfit casual de zi, iar topurile cu guler inalt si maneci lungi sunt printre cele mai potrivite optiuni. Givenchy ne demonstreaza cum un top negru cu decupaje in talie purtat cu o fusta neagra va schita o tinuta moderna care accentueaza silueta, iar Alexander McQueen aduce in prim plan costume chic ideale pentru femeile cu silueta triunghi prin manecile ample si decupajele in zona umerilor.

rochie-neagra-2019  rochie-neagra-2019

moda-tendinte-2019  moda-tendinte-2019

Atunci cand toate piesele alese in crearea unui look de zi sau a unui outfit elegant de seara sunt in tonuri de negru, un truc stilistic la indemana este alegerea unor materiale diferite. Aceasta idee de styling este exemplificata de Max Mara, Alexander Wang, Tom Ford si nu numai, iar noi ne putem lasa inspirate pentru o tinuta usor de compus, indiferent unde dorim sa o afisam.

Una dintre cele mai usoare modalitati de a folosi o astfel de stilizare este alegerea unui outfit all black si a unei jachete in ton, din piele sau cu un aspect metalizat sau peliculizat. La fel ca piesele din piele, cele satinate sunt la fel de potrivite pentru a accentua o anumite parte a tinutei, efectul fiind sporit si de alegerea unor accesorii din piele sau satinate.

moda-tendinte-2019  moda-tendinte-2019

moda-tendinte-2019  moda-tendinte-2019

La fel de avantajos intr-o tinuta creata doar din piese negre, dar si pentru femeile care doresc sa creeze iluzia unei siluete mai intalte, decolteul adanc in V este detaliul pe care ne putem baza in orice outfit glam sau de seara.

Putem alege astfel camasi cu guler clasic sau sacouri cu revere, accentuarea taliei printr-o centura sau un croi cambrat ajutandu-ne sa conturam silueta. Rochiile negre maxi cu decolteu adanc in V pot fi o varianta ideala pentru un stil elegant, iar noi putem alege sa le purtam fara nicio accesorizare sau, asa cum propune Michael Kors, cu un colier lung care va atrage atentia asupra decolteului si deci a unei siluete corect evidentiate.

moda-tendinte-2019  moda-tendinte-2019

moda-tendinte-2019  moda-tendinte-2019

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.