Tesatura cupro – eleganta si calitate eco friendly

Stilul personal, preferintele vestimentare si trendurile se pot schimba de nenumarate ori, chiar in decursul unui singur sezon. Ceea ce ramane insa o constanta in crearea unei tinute de succes este alegerea acelor piese din materiale de calitate, piese care ne vor asigura astfel confortul necesar si un look pe masura.

Pentru sezonul cald, tesatura cupro este un reper pe care trebuie sa il luam in considerare pentru un outfit intr-un echilibu perfect cu rigorile vremii, dar si cu o amprenta eco responsabila.

In ultimii ani, canalele sociale au atras atentia asupra necesitatii de a dezvolta o atitudine eco friendly, iar moda isi aduce aportul prin materiale cat mai naturale. Astfel, pe langa un avantaj termic (mentinerea temperaturii corpului indiferent de sezon), piesele din cupro au un impact minim asupra mediului prin caracterul biodegradabil, dar si prin faptul ca necesita o cantitate scazuta de apa si detergenti la spalare.

Prin noi tehnici de productie, hainele confectionate din aceasta tesatura sunt o alternativa bio a celor din matase, oferind acelasi aspect silky de o eleganta rafinata evidentiat prin materialele de calitate. Si pentru ca fibrele cupro ofera o cromatica intensa, iar moda verii 2019 ne incurajeaza sa optam pentru culori cat mai vibrante, rochiile scurte in nuante de galben sunt printre cele mai bune optiuni pentru un look modern.

Pentru un outfit de seara putem opta pentru o rochie cu un umar gol, in timp ce o tinuta casual de zi poate fi creata usor cu ajutorul unei rochii galbene cu volane sau cu un imprimeu chic.

rochie-galbena-carolinah  rochie-galbena-ulla

rochie-galbena  rochie-galbena-sense

Daca dorim sa obtinem un look mai discret, atunci rochia cu imprimeu in culori inchise este o alernativa la fel de potrivita. Alegand piese din cupro, avem promisiunea unei tinute confortabile, materialul fin la atingere fiind un plus incontestabil chiar daca alegem o astfel de piesa pentru o zi calda sau racoroasa.

Designerii prezinta pentru acest sezon outfituri create in jurul rochiei cu imprimeu in culori inchise pe care o putem accesoriza cu un brau contrastant, sandale cu barete inguste si genti mici. Fluiditatea si caracterul antistatic al tesaturii ne permite sa purtam o astfel de rochie, indiferent de croi, fara curea sau brau in talie, fiind suficient sa ne concentram asupra croiului preferat si care ne subliniaza cel mai armonios silueta.

rochie-florala  rochie0flori

rochie-flori  rochie-flori-sense

Topurile alese intr-o zi calduroasa nu pot urma doar regulile modei, ci trebuie sa ne asigure o tinuta in care ne vom simti bine pe parcursul intregii zile. Iar daca inul sau bumbacul sunt materialele primare la care ne gandim in sezonul cald, fibrele din cupro isi impun superioritatea, provenind din bumbac, dar declasandu-l calitativ.

Acest lucru se observa prin aspectul matasos al unui top pe care il putem purta atat cu jeansi casual, cat si cu pantaloni cargo. Iar daca alegem o bluza sau o camasa intr-o culoare de vara precum galbenul, atunci posibilitatile de asortare sunt nenumarate, blugii skinny albastri sau pantalonii drepti kaki sau maro fiind doar cateva dintre variantele pe care le putem lua in considerare.

bluza-galbena-flori  bluza-galbena

top-galben  bluza-galbena-cupro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.