Tendintele setate de Met Gala 2017

Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente de moda, cu o istorie de mai bine de 70 de ani, a avut ca tema in 2017 spiritul artistic al designerului Rei Kawakubo. Fiind pentru doar a doua oara cand un designer reprezinta punctul central al acestor evenimente, gala a fost pe masura spiritului inovativ al acestuia, colectia Comme des Garcons devenind inspiratia tinutelor prezente.

O line de moda indrazneata care da dovada unui spirit artistic si creativ deosebit, Comme des Garcons a venit in intampinarea unor nume si a unor personalitati la fel de efervescente precum Rihanna sau Anna Cleveland care au optat pentru tinute semnate de designerul de origine japoneza.

rihanna  anna

Desi tema evenimentului a reprezentat-o colectiile statement ale lui Rei Kawakubo, multe dintre personalitatile prezente nu au ezitat sa ramana fidele stilurilor clasice, elegante sau glam, accentuand tendintele acestui sezon. Actritele Kate Hudson si Reese Witherspoon au mizat pe trendul din ce in ce mai impunator al pieselor cu umeri goi, alegand rochii lungi semnate Stella McCartney si Mugler. Silueta petite a lui Reese Witherspoon este pusa in valoare de slitul amplu al rochiei, in timp ce rochia alba a lui Kate Hudson adauga un nou detaliu in trend: maneca ampla.

kate-hudson  reese-witherspoon

Umerii, vedeta anului 2017, primesc o atentie deosebita si prin rochiile cu umeri goi, iar paleta cromatica este cameleonica. De la rosul inchis al rochiei lui Doutzen Kroes la rochii multicolore si creatii semnate Prada sau Vivienne Westood, moda ne demonstreaza inca o data ca tendintele devin trenduri prin note personale si alegeri cat mai personalizate.

doutzen  

JC  kim

Modelul Karlie Kloss si actrita Keri Russell au optat pentru tinute dominate de eleganta negrului, de note glam aduse prin detaliile albe si de inspiratia androgina a smokingului. Desi subliniaza stiluri diferite, ambele celebritati mizeaza pe decolteul adanc in V, unul dintre detaliile sugerate de stilisti persoanelor care vor sa creeze iluzia unei siluete mai inalte, mai subtiri.

karlie  keri

Detaliile statement au insostit nu doar outfiturile epatante ci si look-urile conturate in eleganta alb-negru. Accentul este pus, din nou, pe maneci bufante, funde oversized, rochii cu umeri goi, precum cea semnata Calvin Klein si purtata de actria Gwyneth Paltrow si brauri late care inlocuiesc centurile in talie. Toate aceste detalii amintesc ca trendurile acestui sezon se bazeaza pe volume, pe contrast, dar nu in ultimul rand pe o balanta bine echilibrata intre aceste detalii, feminitate si delicatete.

sleeves  

  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.