Tendintele primaverii prezinta trench-uri de colectie

Indiferent de stilurile abordate si de locurile in care dorim sa afisam cele mai moderne tinute, trench-ul ramane una dintre acele piese care promit outfituri mereu in tendinte. Iar colectiile de primavara-vara 2018 ale celor mai faimosi designeri demonstreaza cum un detaliu statement, o culoare sau chiar un croi clasic pot creea cu usurinta un outfit de efect.

Acestea sunt trendurile care au inspirat designerii si care pot inspira zilnic tinute dintre cele mai reusite:

Trench-ul alb. Scurt, midi sau maxi, trench-ul alb ramane o imagine a elegantei, imprimand aceasta directie stilistica asupra oricarei tinute. Pentru anul 2018, Max Mara, Tom Ford si Givenchy propun un model rafinat pe care il putem integra in tinute all white sau in outfituri alb-negru. Purtat cu o pereche de pantaloni albi intr-un croi clasic sau lejer, aceasta piesa devine un accesoriu in sine pentru un eveniment la care tinuta rafinata este un must have.

trench-alb  trenci-alb-max-mara

trenci-alb-tom-ford  trench-alb-givenchy

Trench-ul pastel vs trench-ul colorat. Nuantele deschise de mov sunt in acest an o directie cromatica pe care moda nu ne permite sa o ignoram. La fel de femin, albastrul pastel creeaza tinute boeme si moderne in care pantalonii cu un croi amplu devin o piesa de rezistenta. Pentru un look indraznet, culorile puternice alaturi de nuante complementare sau doar alaturi de piese intr-o cromatica la fel de puternica numesc un trend usor de adaptat unor iesiri glam.

trenci-pastel-spender  trenci-lila-dries

trenci-albastru  trenci-verde-valentino

Trench-ul oversized. Odata cu afirmarea stilului normcore, piesele oversized au devenit din ce in ce mai populare, iar trench-urile nu fac o exceptie. Un model amplu poate avantaja persoanele care vor sa mascheze anumite parti ale siluetei, iar alegerea unui croi cu cordon in talie pluseaza in crearea unui look armonios.

Pentru a nu ascunde linia siluetei, designerii propun asortarea trench-ului cu piese intr-o culoare contrastanta sau alegerea unui model cu doua randuri de nasturi voluminosi sau intr-o alta culoare.

trenci-oversized  trenci-oversized

trenci-oversized  trenci-oversized

Trench-ul elegant. Chiar daca rafinamentul si eleganta sunt usor de interpretat in functie de personalitatea fiecarei persoane in parte, anumite detalii care evidentiaza aceste atribute sunt unanim acceptate. Astfel, o culoare nude sau o nuanta delicata de roz sau bleu, detalii precum panglicile satinate, gulerele sal sau materialele fine descriu de cele mai multe ori piese si tinute classy, pretate oricarui context social.

Valentino si Tibi sunt doar doua dintre numele care exemplifica rezultatul armonios al acestor combinatii, propunand pentru 2018 trench-uri feminine pe care le putem purta atat cu rochii cat si cu pantaloni din materiale fine.

Pentru a evidentia aceasta amprenta stilistica si intr-un outfit cu accente casual sau business, un trench bej alaturi de o pereche de pantaloni maro, o esarfa satinata si o pereche de stiletto poate fi una dintre cele mai moderne combinatii.

trenci-valentino  trenci-tibi

trenci-bej-loewe  trench-clasic-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.