Tendinte in tinutele office ale sezonului rece

Tendintele in tinutele office de la inceputul lui 2019 echilibreaza perfect trendurile anului 2018 si noile viziuni ale designerilor in materie de croi, culoare si detalii stilistice. Astfel, prin alegerea corecta a unei singure piese recomandate de moda sezonului, putem crea un look de birou clasic si in acelasi timp modern si elegant.

Chiar daca alegem o rochie sau un top in compunerea unui outfit de serviciu, detaliile in zona decolteului reprezinta un accesoriu in sine care transforma tinuta intr-una chic si moderna.

Putem alege o rochie sau o bluza cu guler contrastant, cu funda sau o camasa cu guler pe care sa o purtam pe sub un pulover clasic. Astfel de piese feminine, elegante si in acelasi timp cu tuse clasice sunt ideale pentru femeile cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste) si le putem asorta cu accesorii sau cu o a doua piesa uni sau in culoarea gulerului contrastant.

rochie-guler-alb-209  bluza-guler-alb-2019

bluza-funda-albastra  bluza-funda-oranj

rochie-albastra-guler-sense  pulover-guler-sense

bluza-roz-funda-sense  bluza-funda-sense

Combinatiile de culori statement sunt din ce in ce mai in voga in ultimele sezoane, rosu-roz, verde-albastru sau violet-galben fiind cateva dintre duourile cromatice pe care designerii ne recomanda sa le incercam.

Pentru o tinuta de serviciu, insa, combinatia alb-negru este una dintre cele mai potrivite si mai usor de accesorizat. Iar daca dorim sa bifam cat mai multe note moderne, putem miza pe un top cu maneci usor ample, cu volane fine la maneci sau pe o rochie midi in aceste doua non-culori pe care o putem accesoriza cu o pereche de cizme albe sau negre pana la genunchi.

bluza-alb-negru-2019  rochie-alb-negru-2019

bluza-alb-negru-sense  rochie-alb-negru-sense

Daca dorim sa ne departam de tinutele uni si sa experimentam cu imprimeuri, outfiturile de birou ne permit sa alegem piese in carouri de orice culoare si dimensiune.

Astfel, puloverele sau bluzele uni pe corp vor crea un look office modern si elegant alaturi de o fusta midi cu un croi in A si cu imprimeu in carouri. O astfel de combinatie va sublinia de fiecare data talia, mascand subtil zona soldurilor si avantajand mai ales femeile cu o silueta triunghi inversat.

Rochiile in carouri sunt o alegere la fel de potrivita, modelele in nuante negru-alb-gri fiind  printre cele mai populare in acest sezon. Putem alege un model cambrat cu centura in talie, dar si un model in A cu buzunare evidentiate pentru un look modern, de inspiratie retro.

fusta-midi-carouri-2019  rochie-midi-carouri-2019

fusta-midi-carouri-sense  rochie-midi-carouri-sense

Un mod inedit de a transforma o tinuta basic de serviciu intr-una in acord cu tendintele actuale este adaugarea unei singure piese statemet. Putem alege, astfel, o pereche de pantaloni clasici cu un croi drept sau conic, o fusta midi neagra sau bleumarin si sa optam in sezonul rece pe completarea look-ului cu o jacheta chic.

Poate fi vorba despre un bolero, un sacou sau o jacheta din tweed cu un croi peplum, cu nasturi evidentiati sau cu un imprimeu abstract. Modelele scurte sunt ideale alaturi de fuste sau pantaloni cu talie inalta pentru femeile cu o silueta petite, in timp ce modelele peplum avantajeaza femeile care doresc sa sublinieze talia si sa mascheze usor zona soldurilor.

sacou-scurt-bleumarin  sacou-bleumarin-2019

sacou-bleumarin-2019  sacou-bleumarin-2019

Pentru femeile care doresc sa pluseze prin diversitate in tinutele office, bejul este una dintre optiunile asupra carora designerii ne atrag atentia prin moda anului 2019. Bluze tricotate cu maneci bufante, fuste midi, blazere lungi sau rochiile in aceasta nuanta sunt piese pe care putem miza in crearea unui stil de serviciu, plusand prin note clasice si elegante.

Pentru un outfit cat mai feminin putem alege o bluza bej cu volane sau cu panglica la decolteu si o pereche de pantaloni bej clasici, dar si o fusta clos pe care sa o purtam cu o bluza pe corp neagra sau in nuante de galben sau roz blush.

bej-2019  bej-2019

bej-moda-2019  bluza-bej-sense

fusta-bej-sense  cardigan-tricot-bej-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.