Summer Shoe Show

Cu cat scepticism privim incaltamintea incomoda la prima ora a diminetii cand ne pregatim outfitul pentru serviciu? Si cat de mult ne-ar placea ca designerii si stilistii sa vina cu noi si noi alternative care sa ne faca iesirile la peste 30 de grade mult mai confortabile?

Iata ca prima luna a verii ne-a intampinat cu noutati care ne usureaza cu mult sarcina asortarii chiar si in conditii austere.

Defilarile de moda nu s-au mai oprit in acest an asupra comozilor balerini, ci au continuat cu modele pentru toate stilurile. Calvin Klein propune modele casual cu talpa plata, iar albul si negrul pastreaza simplitatea aparenta a pantofilor.

Fendi intinde si mai mult limitele liniilor simple, prezentand noile sandale de tip papuc, cu platforma, in timp ce Vuitton subliniaza accentele androgine ale modei in aceasta vara. In fiecare dintre aceste colectii, insa, detaliile sunt mai mult decat relevante. Bratari de glezna, accente patchwork, decupaje sau insertii, toate acestea ne dau de inteles ca stilul casual isi are de spus propria poveste stilistica.

ck ck

fendi vuitton

Daca alegem sa introducem, totusi, si tocurile in garderoba de vara,  Fendi, Gabbana si Dior ne sfatuiesc sa alegem stilul clasic. Iar daca moda ne permite sa asortam acum pantofii cu toc chiar si la tinute sport, modelele peep-toe, cu barete subtiri sau cu varf ascutit propuse de acestia ne trimit spre outfituri feminine. Rochii cu imprimeu floral, fuste midi sau pantaloni din materiale fine, modalitatile de asortare sunt infinite atat timp cat centrul outfitului ramane clasica eleganta.

fendi FENDI

dolce dior

Nu putem omite de pe lista de shopping din aceasta vara nici creatiile originale si avangardiste care ne amintesc ca moda inca ne mai poate surprinde. Marni si Hugo Boss pastreaza o nota casual prin modelul de tip slide, fara bareta de inchidere. Totusi, geometria acestora si tocurile nu ne permit sa uitam ca avem de-a face cu modele care se afla, deja, pe listele tuturor fashionistelor.

Giambattista Valli introduce modele cu barate subtiri in care modelul inedit al tocurilor ne permite sa asortam cat mai personalizat. Pantalonii evazati cu imprimeu se afla pe lista sugestiilor. Fendi nu se lasa mai prejos si pluseaza prin aplicatii florale. Numitorul comun? Un punct de plecare inedit pentru toate iubitoarele de moda.

marni boss

Giambattista Valli fendi

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.