Stilul lunii: Michelle Obama

Michelle Obama a fost Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii din 2009 pana in 2017. Michelle Obama este absolventa a universitatii Princeton si Harvard Law School. A lucrat la firma de avocatura Sidley Austin, unde l-a cunoscut pe Barack Obama. De-a lungul timpului, Michelle Obama s-a implicat in multe fundatii nonprofit si a sprijinit numerosase cauze care incurajeaza egalitatea de sanse si un stil de viata sanatos pentru copiii din America. Pe langa activitatea ei profesionala, Michelle Obama este cunoscuta pentru stilul ei vestimentar inconfundabil, care se remarca prin eleganta energica si liniile feminine.

  1. Smart Chic

Michelle Obama este recunoscuta in lumea fashion, pentru modul in care poarta intr-un mod super trendy stilul de birou. Aceasta prefera in general costumele monocrome, pe care le accesorizeaza minimal. Culorile ei preferate pentru stilul office sunt bleu, navy, alb si negru. Pantofii preferati la costume sunt cu tocuri stiletto, ton in ton.

 

Adopta stilul Michelle Obama si alege un costum monocrom  cu pantaloni sau fusta midi pencil. Accesorizeaza cu un inel statement din argint si o curea care sa iti marcheze talia.

2. Classy & Feminine

Michelle Obama prefera rochiile feminine pana la genunchi, cu talia marcata, in culori deschise uni sau cu printuri florale. Incaltamintea pe care o prefera pentru rochii este joasa sau cu un toc mic.

Inspira-te din stilul Michelle Obama si alege o rochie midi, cu decolteu in V, care sa iti marcheze talia. Asorteaza cu o bratara fina si cu o pereche de pantofi balerini. Aranjează-ti parul natural, cu putin volum, si opteaza pentru un machiaj minimal, ca sa iti accentuezi ochii.

3. Monochrome Everything

Michelle Obama stie, siguranta, cum sa poarte super stylish trendul monocrom. Secretul ei este ca porneste de la o culoare de baza, pe care o poarta in diferite tonuri in aceeasi tinuta. Prin acest truc se creaza un dinamism, pe care tinutele care contin un singur ton il pierd.

Alege o culoare dominanta si descopera varietatea incredibila de tonuri. Vara este momentul perfect sa experimentezi o tinuta monocroma roz, orange sau navy. Evita imprimeurile, fiindca dinamismul unui print disturba echilibrul monocrom.

5. Bright & Confident

Michelle Obama ne invata ca oricand ai nevoie de o pata de culoare in garderoba ta, pentru un plus de incredere in sine. Fie ca este vorba de o rochie in culori tari sau de un accesoriu care sa iti inveseleasca ziua si tinuta. Printre culorile preferate ale lui Michelle Obama sunt galben, verde, orange si albastru electric.

Inspirate-te din stilul Michelle Obama si poarta o bluza intr-o paleta cromatica puternica, la care iti recomandam pantaloni uni, intr-o culoare deschisa.

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.