Stilul lunii: Kate Middleton

Ducesa de Cambridge are un stil inconfundabil, care imbina eleganta englezeasca cu un spirit practic. Kate Middleton opteaza pentru croiurile care ii accentueaza talia si sunt lejere in zona soldurilor. De asemenea, ea prefera printurile florale foarte feminine sau clasicele buline. Paleta cromatica este vasta, pornind de la combinatii minimaliste alb negre, pana la asocieri foarte feminine de culori pastelate, light. In ceea ce priveste look-, Kate Middleton prefera un makeup natural, cu ochii usor accentuati si buze nude. Descopera mai jos tinutele noastre preferate purtate de Kate Middleton si cum poti sa le integrezi si tu in garderoba personala.

1. Casual Smart

 

Adevarul este ca rareori Kate Middleton apare la evenimente in pantaloni. In general, ducesa prefera rochiile foarte feminine, impreuna cu tocurile stiletto. Acest look, pe care Kate Middleton l-a purtat la evenimentul SportAid Stars, este deosebit de elegant si casual in acelasi timp. Look-ul monocromatic, completat de echilibrul creat de topul mulat si pantalonii stil coulotte, este avantajos pentru multe siluete. Pentru a adapta tinuta la vara, alege culori mai deschise. Poti sa il porti cu papuci sport, precum Kate, dar se potriveste perfect si cu o pereche de tocuri stiletto.

 

 

 

2. Office Style

Tinuta purtata de Kate Middleton la evenimentul dedicat persoanelor care fac voluntariat este simpla dar foarte eleganta. Pantalonii cu croi chino, impreuna cu un sacou si tocuri  formeaza un outfit relaxat si smart, perfect pentru birou. Pentru a purta aceasta tinuta in anotimpul cald, alege o pereche de pantaloni  chino deschisi la culoare si un top alb. Vara este indicat sa porti in locul sacoului clasic unul din in sau din alte materiale lejere.

3. Family Time

Rochia purtata de Kate Middleton in prima zi de scoala a printesei Charlotte este un model clasic feminin. Printul cu flori stilizate, in nuante de rosu, alb si albastru, completeaza croiul lejer si talia marcata printr-o curea fina de piele. Balerinii cu varful ascutit , din piele de antilopa, ofera look-ului o nuanta casual, dar stilata. Inspira-te din tinuta Ducesei de Cambridge si alege o rochie cu un print stilizat, cu accente de rosu si  un tipar care marchiaza talia, dar fara sa afecteze lejeritatea.

4. Royal Bow

La concursul de echitatie anual, Kate Middleton a portat o rochie Elie Saab bleu 7/8 cu o funda din matase delicata. Inspira-te din acest outfit si alege o rochie cu o fundita in zona decolteului, in nuante deschise de vara. Inlocuieste bulinele stralucitoare pretioase cu un print floral colorat.

5. Wimbledon Dress code

Tinuta purtata de Ducesa de Cambridge la Wimbledon in 2019 are o nota interesanta prin decolteul de camasa si cele doua randuri de nasturi negri  care contrasteaza cu albul rochiei. Rochiile cu decolteu de camasa sunt mereu o alegere buna, atunci cand ai un eveniment formal sau vrei sa abordezi un look office. De asemenea, poti opta si pentru o rochie cu nasturi in fata. Are acelasi efect office chic.

6. Pretty in Polka Dots

Alaturi de printurile florale, piesele cu buline sunt preferatele Ducesei de Cambridge. Aceasta prefera deseori rochiile inchise la culoare (negru sau navy) imprimate cu buline albe. Croiul pe care il abordedaza in cazul rochiilor cu buline este cel clasic, cu talia accentuata, bratele putin acoperite si lejeritate in partea de jos. Kate Middleton accesorizeaza rochiile cu stiletto uni si un plic discret.

7. Off-duty Duchess

Toate outfit-urile prezentate au fost purtate de Kate Middleton la diferse evenimente oficiale. Stilul ei pe care il alege atunci cand isi petrece timpul cu familia, e casual chic. In topul preferintelor Ducesei de Cambridge sunt si pantofii comozi & topurile cambrate. Inspira-te din look-urile off-duty ale lui Kate Middleton si alege sa porti inclusiv pantaloni largi, impreuna cu o camasa sau cu un top cambrat. Alegeti papuci sport, in genul celor de tenis, pentru a pastra tinuta feminina.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.