Stilul Lunii: Jennifer Aniston

Cunoscuta actrita americana, Jennifer Aniston are un stil inconfundabil, young si fresh. Actrita, faimoasa in special pentru rolul lui Rachel Green in sitcomul Friends, este fiica a doi actori, John Aniston si Nancy Dow. Jennifer si-a inceput inca din copilarie cariera de actrita care a crescut gradual, pana cand a ajuns, la inceputul anilor ’90, cea mai bine platita actrita de la Hollywood.

Stilul vestimentar preferat de Jennifer Aniston este relaxat, cu nuante feminine. Jeansii sunt o piesa esentiala, precum si rochiile minimaliste negre sau albe. Stilul actritei aminteste de iconica imagine the french girl, prin care se intelege un look relaxat, natural, dar care ramane elegant si ingrijit.

Jeans clasici si evazati

Una dintre piesele care se regaseste cel mai mult in toate outfiturile purtate de J.A. sunt jeansii. Rareori actrita poarta blugi skinny, iar daca o face de obicei sunt negri. Cel mai des apare in public cu jeans clasici straight sau mom fit, pe care ii poarta atat foarte relaxat impreuna cu pantofi sport sau cu tocuri stiletto si sacou. De la J.A. poti invata cat de importanta este o pereche de jeans in care sa te simti bine si sa ti se potriveasca. Odata ce i-ai gasit problema „Cu ce sa ma imbrac?” dispare de la sine, fiindca mereu vei avea o alternativa care implica perechea ta de jeans favorita.

Topuri albe si negre

Nu este bine sa subestimam importanta topurilor basice, usor oversized, negre sau albe. J.A. ne-a demontrat de nenumarate ori ca exista mai multe stiluri a purta topuri uni albe sau negre. Lasa-te inspirata de stilul actritei si investeste in topuri din bumbac sau din viscoza, albe sau negre, pe care le vei putea purta in nenumarate combinatii si stiluri.

Sacoul negru

Este esential in garderoba actritei. Jennifer il poarta atat in stilul clasic-formal, impreuna cu pantalonii de costum, cat si impreuna cu jeans sau cu rochii scurte. Sacoul in sine este o piesa mult mai versatila decat ai crede la prima vedere, iar Jennifer Aniston ne demonstreaza acest lucru.

Pardesiu negru sau camel

Unul dintre cele mai importante secrete de stil pe care il poti invata de la J.A. este ca nu trebuie sa depui foarte mult efort pentru a arata elegant. O look basic format dintr-o pereche de jeans, un top uni alb sau albastru devine mult mai fancy in momentul in care adaugi un pardesiu si o esarfa.

Rochii minimaliste

J.A. prefera rochiile in nonculori, cu linii simple si lungime midi. Le asorteaza cu tocuri si un ceas clasic. In cazul in care alege sa poarte o rochie cu print, acesta este de obicei abstract, in 2-3 culori, pe un fundal negru si cu lungimea 7/8.

Bluzele in dungi

Desi J.A. este adepta combinatiilor monocrome, totusi topurile in dungi sunt nelipsite in garderoba actritei. Ea prefera topul clasic navy cu dungi albe sau viceversa. Actrita poarta acest gen de top impreuna cu jeans mom fit sau cu evazati, accedorizarea fiind un ceas sau un colier statement.

Camasile albe

Cu linii clasice, usor cambrate, camasile sunt elemente de baza in stilul J.A. Actrita prefera sa le poarte impreuna cu o pereche de jeans evazati si o curea supradimensionata. Si in acest caz accesoriile sunt minimale: o geanta si o pereche de ochelari.

Pantofii basic

Exista un impuls greu de controlat de a-ti achizitiona cel mai nou model de pantofi, chiar daca e posibil ca in cateva luni sa iti regreti decizia. J.A. ne invata ca este important sa detii cateva perechi de incaltaminte de baza, care se potrivesc cu o multitudine de outfituri. Ai nevoie de o pereche de pantofi sport comozi albi sau negri, sandale minimaliste, loafers negri, stiletto negri si cizme cu sau fara toc. Chiar daca detii mult mai  multe perechi de pantofi, intr-un final tot la cei mai practici ajungi.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.