Stii sa porti albastru navy?

Cand ne gandim la vara, cu siguranta ne imaginam o paleta cromatica compusa din alb, albastru deschis si accente colorate. DIn acest motiv, culoarea cea mai trendy a verii vine ca o surpriza pentru multe fashioniste. Albastrul navy este una dintre cele mai trendy culori ale verii. Spre deosebire de albastrul deschis, are avantajul de a se potrivi intr-o garderoba, atat vara cat si in anotimpul rece, ramanand in tendinte si in toamna 2020.

1. Maro si Navy Blue

Asocierea cromatica dintre albastru navy si maro este de o eleganta chic speciala. Este foarte echilibrata si placuta, fiind doua culori care se gasesc in natura, ofera o senzatie puternica de pace interioara. Poarta o pereche de pantaloni maro impreuna cu un top navy si accesorizeaza cu piese de iuta. Se potrivesc perfect cerceii tip jumatate de cerc din lemn. Este o tinuta perfecta si pentru o plimbare in natura.

2. Alb si Navy blue

Albul purtat cu navy blue este varianta mai matura a clasicii combinatii de vara dintre alb si baby blue. Outfiturile in albastru navy si alb sunt alegerea perfecta pentru vacanta la mare. Poarta pantaloni sau o fusta alba cu un top navy blue si accesorizeaza cu piese maro pentru un dinamism cromatic.

3. Rosu si Navy blue

Doua culori puternice, primare, pot alcatui un outfit super trendy, care exprima increderea in sine si asumarea stilului vestimentar preferat. Poti adauga si accente albe, pentru a echilibra cromatic tinuta. Se potrivesc accesoriile din materiale naturale. Daca vrei sa asociezi albastrul navy cu rosu intr-un mod mai discret, iti recomand sa alegi o salopeta sau o rochie oversized, navy, la care sa adaugi o curea rosie.

4. Fuchsia si Navy blue

O combinatie cromatica super hot, pe care trebuie neaparat sa o incerci vara aceasta, este navy blue impreuna cu fuchsia. Poarta un top navy, impreuna cu o fusta 7/8 fuchsia si sandale cu toc, albe sau negre. Este un outfit perfect de seara, in special daca alegi piese din materiale premium, precum matasea.

5. My Little Navy Dress

Rochiile navy, din materiale naturale, sunt alternativa perfecta pentru the little black dress in lunile calde de vara. Rochiile midi navy se potrivesc cu platformele de iuta,  gentile shopper de plaja si  o palarie cu boruri mari. Accesorizeaza cu o curea maro si cu cercei rotunzi din lemn.

6. Navy Blazer

Vara, vremea poate fi capricioasa si mereu ai nevoie de un blazer pentru zilele mai ploiase. Un blazer navy are avantajul de a se potrivi cu un spectru larg cromatic. Mai mult decat atat, conform Pantone, blazerul este in topul tendintelor de vara in 2020. Se potriveste perfect atat la rochii, cat si la o tinuta casual, formata din mom jeans si un top lejer, de matase.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.