Stii sa porti Alb?

Multe femei se sunt intimidate de alb, deoarece exista mitul care dicteaza ca poti purta alb doar daca ai proportiile modelelor. O alta teama este generata de modul in care albul iti va reliefa pielea. Multe dintre femeile foarte deschise la ten considera ca un outfit alb le va face „sterse”. Toate aceste probleme  au aparut din cauza unor mituri nescrise, care circula din generatie in generatie. Adevarul este ca albul este una dintre cele mai feminine si elegante culori neutre, pe care o vei intalni in orice colectie de top. Într-adevar, nu este la fel de usor de asortat precum negrul sau griul, insa odata ce vei imbraca o tinuta in care domina albul, nu te vei mai putea desparti de ea.

Cateva dintre femeile celebre, de la care te poti inspira in privinta modului de a purta, albul sunt Grace Kelly, Sophia Loren, Printesa Diana sau Anne Wintour.

In mod conventional, asociem tinutele in care domina albul cu vara, insa exista numeroase variante in care le poti purta si in anotimpul rece. Un palton alb scoate din banalitate un outfit. De asemenea, este deosebit de elegant si ofera un aer fresh, tineresc.

 

Geaca alba este o alternativa pentru care poti opta, daca vrei sa ai o tinuta sport. Gecile matlasate sunt in tendinte, fiindca sunt deosebit de practice, dar au si o anumita eleganta contemporana. Cand te gandesti la o geaca matlasata alba, nu iti vin in minte prea multe combinatii, dar te asigur ca merge perfect atat cu o pereche de jeans cat si cu o rochie chic. Pentru un look de impact, poarta negru cu geaca alba. Daca doresti un look feminin, alege nuante pastelate si nude.

O bluza sau o camasa alba este varianta perfecta daca  preferi ceva casual. Asorteaza-le cu blugi sau pantaloni de costum. Nu este obligatoriu sa porti un outfit de genul doar la birou. Daca adaugi o pereche de cizme si niste cercei supradimensionati, vei avea tinuta ideala pentru o plimbare prin oras. Te poti inspira din stilul frantuzoaicelor, precum Jeanne Damas. De asemenea, poarta un ruj intr-o nuanta puternica impreuna cu bluza ta preferata alba, pentru a-ti evidentia hot trasaturile.

Daca nu esti adepta pantalonilor sau a blugilor, poti sa asortezi camasa alba cu o fusta neagra sau in culori nude. Pentru un look feminin, alege un model de camasa reinterpretat (in locul gulerului obisnuit poate fi o funda) si poarta o pereche de tocuri stiletto. Opteaza pentru o fusta mulata, care completeaza fericit tinuta. Accesorizeaza cu o pereche de cercei discreti sau cu o bratara.

Multe femei lucreaza in corporatii si in banci, unde, in general, nu iti poti permite sa porti tinute foarte creative. Insa poti adauga un plus de stil unui look office tocmai cu ajutorul unui sacou alb. Alege sa il porti tip costum sau daca preferi sa ai si o culoare iil poti asorta cu jeans sau cu o pereche de pantaloni/o fusta inchisa.

Rochia alba este, in general, asociata cu miresele, insa nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa te bucuri de combinatia aceasta, decat doar in ziua nuntii. Vara este, desigur, mult mai comun sa imbraci o rochie alba, insa in sezonul rece poate avea un impact si mai puternic. Alege o forma cambrata si asorteaz-o cu un palton lung spectaculos. Cu accesoriile potrivite, vei obtine un look perfect pentru o petrecere de Craciun sau de Anul Nou.

Albul este una dintre cele mai distinse culori, care reflecta bunul gust si eleganta. O femeie care stie cum sa poarte o tinuta alba este stilata si cunoaste moda in profunzimea ei. Te sfatuiesc sa descoperi frumusetea albului si sa il incluzi in tinutele tale de zi cu zi!

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.