Stii sa porti aceeasi rochie atat casual cat si elegant?

Toata lumea adora sa cumpere o rochie pentru un eveniment special, fie el si cu un numar restrans de persoane. Problema este ca, dupa respectivul eveniment, rochia este sortita sa ramana in dressing pentru mult timp. Poti alege o piesa care sa fie suficient de eleganta pentru un eveniment special, fiind in acelasi timp perfecta si pentru un look casual, ajutata de styling-ul potrivit. De la rochiile albe 7/8, din bumbac, pana la cele de voal imprimat, descopera in acest articol rochii care se potrivesc atat cu evenimentele speciale, cat si cu zilele obisnuite din viata ta.

1. Dinner in the Garden

Rochiile albe din bumbac pot fi purtate ingenios, astfel incat sa se potriveasca la plimbare, dar si la un party de zi. Alege o rochie 7/8 din bumbac, cu talia si bustul accentuat. Pentru un eveniment special, asorteaz-o cu o pereche de sandale nude si cu accesorii supradimensionate, aurii. Pentru o tinuta de zi, poarta rochia alba din bumbac impreuna cu sandale in genul celor romane sau cu platforme si o geanta de iuta.

2. Pretty in Red

Rochiile rosii sunt prima alegere a multor femei, atunci cand este vorba despre un eveniment special. Arata la fel de bine si purtate street style. Vara aceasta achizitioneaza o rochie rosie, plisata, pe care o poti accesoriza cu o pereche de sandale aurii, pentru un eveniment special. Poarta rochia rosie casual impreuna cu cizme de vara si o geaca de blugi oversized sau cu o pereche de pantofi fara toc, negri si cu varful ascutit.

3. Floral Joy

Printurile florale, supradimensionate, in culori puternice sunt in topul tendintelor de vara. Rochiile ample cu acest gen de print sunt ideale pentru evenimentele de ocazie, mai ales daca le asortezi cu sandale cu toc uni. Genul acesta de rochie poate fi mai dificil de adaptat unui look casual, insa exista cateva elemente cheie. Alege o pereche de tocuri comode, de zi, sau chiar sandale fara toc si un blazer din aceeasi gama cromatica. Eventual poti adauga si o curea pentru a marca talia.

4. Holiday Vibes

Rochiile lungi, imprimate colorat, impreuna cu sandale cu toc inalt sunt alegerea perfecta pentru evenimentele de vara. Pentru un look casual, asorteaza-le cu o pereche de loafers, decupati in spate, sau cu pantofi sport. Ca accesorizare, alege ochelari de soare cu o forma contemporana si o geanta uni. Este un look perfect pentru vacanta!

5. LBD: Summer Edition

Little Black Dress este o piesa statement care are avantajul de a se potrivi atat intr-un context special, cat si intr-o zi obisnuita. Pentru un eveniment special, nu vei da gres daca o porti impreuna cu tocuri nude sau negre si un plic minimalist. In schimb, poarta rochia casual LBD  cu o pereche de sandale albe, cu varful patrat, sau negre, cu sireturi legate pana sus.

6. From Party to Office

Urmeaza exemplul lui Meghan Markle si poarta rochiile tip camasa atat casual, cat si la evenimentele speciale. Rochiile gen camasa se potrivesc cu petrecerile de zi, daca le asortezi cu tocuri si cu parul prins la spate. Le poti purta si la  birou impreuna cu incaltaminte mai sport sau tocuri cu platforma de iuta si parul aranjat natural.

 

 

7. Romantic Summer

O rochie din voal imprimat este alegerea perfecta, atat pentru evenimentele speciale in gradina, cat si pentru o plimbare de weekend. Pentru un eveniment mai formal, poarta rochia din voal imprimat impreuna cu sandale cu toc nude si cercei pretiosi discreti. La plimbarile relaxate, asorteaz-o cu platforme si o geanta shopper de iuta.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.