Stii cum sa porti rosul?

Rosul este culoarea hot a oricarui sezon. Designerii au introdus-o tot timpul in colectii si se numara in topul preferintelor stilistilor pentru petrecerile de Craciun si de Revelion. Tinutele rosii sunt potrivite pentru o femeie increzatoare in fortele proprii si sigura de frumusetea ei. Cu toate acestea, rosul poate fi o culoare dificil de purtat, mai ales in viata de zi cu zi. Chiar daca vedem tinute rosii in reviste sau pe bloguri, de cele mai multe ori evitam sa le purtam noi insene. Insa, exista cateva trucuri, care te vor ajuta sa porti cu succes rosul, nu doar la ocazii speciale.

Rochia rosie este un statement. Femei faimoase, precum Marilyn Monroe, Adele, Naomi Campbell sau Sarah Jessica Parker au ramas in Istoria Modei pentru modul in care au purtat rochia rosie. Secretul este ca nu exista o singura nuanta de rosu pe care sa o poti purta, de la variantele deschise, intense, la cele mai inchise. De asemenea, tiparul tinutelor rosii poate fi la fel de diversificat, precum nuantele sale.

Daca iti plac tiparele simple si elegante, inspira-te din rochiile rosii Valentino. Fara a fi total minimaliste, croiul rochiilor rosii Valentino se adreseaza femeilor care apreciaza un stil clasic si simplu. Opus stilului Valentino este cel semnat Dolce & Gabbana. Casa de moda italiana nu se limiteaza doar la rosul puternic, ci adauga elemente care fac rochia si mai spectaculoasa, precum paiete, broderii sau tull.

Paltonul rosu este iconic. Faimosele paltoane rosii purtate de catre Lady Diana au inspirat lumea modei. In zilele noastre, ele sunt considerate piese vestimentare cult, care sunt absolut necesare oricarei pasionate de fashion.

Paltonul rosu poate fi o completare a unei tinute monocrome sau un element chic care poate transforma o tinuta banala in una extra trendy. Poti purta paltonul rosu cu o rochie neagra, fituita pe corp si cu un colier statement.

Bluzele rosii sunt perfecte daca vrei sa adaugi putina culoare stilului tau obisnuit. Poti alege un model simplu sau poti experimenta cu stiluri complexe. Daca preferi un tipar simplu si de efect, poarta bluzele rosii cu detalii chic si cu maneci lejere. Se potrivesc perfect cu fustele pencil sau cu blugii clasici. Completeaza tinuta cu o pereche de botine sau cizme lungi. Evita sa asortezi bluza rosie cu un ruj rosu, mai ales in timpul zilei. In schimb, accentueaza discret ochii cu un machiaj cat eye si accesorizeaza cu o bentita de par, cu pietre pretioase sau perle.

Tricotajele rosii sunt cu siguranta piesele cele mai des asociate cu perioada Craciunului. Daca cele cu elfi, Mos Craciun sau decoratii de Craciun nu se potrivesc cu stilul tau, atunci alege un pulover sau un cardigan simplu rosu pentru a-l purta intregul an. Chiar si dupa ce trec Sarbatorile, poti asorta puloverul pantaloni si sneakers sau cu o fusta pencil si botine

.

In colectia Sense vei descoperi pulovere din fire de casmir si lana premium, extrem de confortabile si cu un tuseu excelent, intr-o varietate de nuante de rosu.

 

No Comments Yet

Comments are closed