Stella McCartney-tendintele toamnei in ton cu stilurile indraznete

Sezonul toamna 2019 ne permite sa alegem intre numeroase stiluri in tendinte, fiecare designer prezentandu-ne propria lui viziune asupra tinutelor chic din acest an. Tot ce trebuie noi sa facem este sa decidem care dintre acestia vorbeste pe acea limba a modei mai apropiata de stilul nostru personal si sa ne lasam inspirate in obtinerea unui look modern, cat mai personalizat.

Stella McCartney, designerul englez care imbina minunat clasicul si modernul prin colectiile British chic, ne atrage atentia in sezonul de tranzitie asupra uneia dintre tendintele principale din a doua jumatate a anului: piesele si accesoriile din piele.

Putem alege astfel intre jachetele lungi din piele sau doar cu aplicatii din piele, rochii cu buzunare sau curea de talie din piele, tinand totodata cont de elementul care ii semneaza indirect colectia in acest sezon: umerii supradimensionati. Iar pentru a sublinia si mai clar un trend pe care il admiram deja in numeroase prezentari de moda, putem plusa cu accesorii in ton, designerul indreptandu-ne atentia spre genti de tip cos, botine si cizme lungi.

trenci-piele-2019  trenci-piele-2019

rochie-piele-2019  rochie-piele-2019

Trenciul este una dintre piesele care descriu tendintele de toamna, iar Stella McCartney ne sugereaza sa alegem intre modele simple negre, modele cu imprimeu in carouri si, surpriza sezonului, trenciurile oversized din piele.

Croiul amplu cu maneci cazute le recomanda mai ales femeilor inalte si celor cu o silueta triunghi, modelele negre simple fiind totodata o piesa potrivita acelora dintre noi care doresc sa mascheze subtil si cu stil linia siluetei. Le putem asorta cu ghete sau botine, insa una dintre cele mai chic accesorizari ramane si in acest sezon cea cu cizmele pana la genunchi.

trenci-2019  trenci-2019

trenci-2019  trenci-2019

Un trend care se adreseaza femeii moderne, glam si indraznete, rochia cu franjuri lungi este unul dintre punctele de atractie in colectia designerului englez. Potrivite atat siluetelor androgine, cat si celor voluptoase, aceste piese ne inteleg nevoia de culoare pentru zilele mohorate de toamna, si ne ofera posibilitatea de a alege intre modele negre cu detalii culorate si modele multicolore.

Croiul maxi atrage dupa sine aceeasi accesorizare cu cizme lungi, decolteul rotund ne da unde verde spre adaugarea cerceilor colorati pe lista accesoriilor, mai ales daca alegem o rochie neagra, iar modelul in sine promite o tinuta unica.

Iar daca o astfel de rochie va fi piesa VIP la orice eveniment monden, Stella McCartney raspunde si dorintei noastre de a include acest trend intr-un outfit de zi sau intr-un look office. Pentru astfel de stiluri, putem alege un cardigan lung cu franjuri sau o bluza uni cu franjuri la terminatie, purtata la un costum business modern.

franjuri-moda-2019  franjuri-moda-2019

franjuri-2019  franjuri-moda-2019

Tendintele toamna-iarna vizeaza de cele mai multe ori culorile pamantii, intr-un acord armonios cu natura. O alta abordare in acest an este cea care ne indreapta atentia spre rochiile in culori puternice si o accesorizare in nuante pamantii.

Astfel, rochiile verzi, galbene sau albastre ne sunt pregatite in acest sezon pentru un look modern care imprumuta din tusele vintage ale pieselor cu umeri oversized. Potrivite atat unei tinute de zi, cat si unui outfit monden, rochiile lungi si colorate atrag atentia si asupra unor detalii care vor sublinia un stil in tendinte: talia accentuata prin aplicatii care inlocuiesc cu succes centurile clasice, pliuri, modele in zig-zag, decupaje si, asa cum era de asteptat, aplicatii din piele.

rochie-verde-2019  rochie-verde-2019

rochie-galbena-2019  rochie-galbena-2019

rochie-albastra-2019  rochie-albastra-2019

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.